Meghan ráparancsolt Harryre, hogy álljon le az interjúkkal: emiatt figyelmeztette férjét
Meghan hercegné tart attól, hogy nem marad tovább hercegné.

harry meghan cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hónapokban Harry herceg nem egy alkalommal nyilatkozott olyan dolgokat, amelyekkel lényegében befeketítette a királyi családot, botrányos kijelentéseit pedig szinte az összes sajtóorgánum leközölte.

A palotában egyre többen úgy vélik, meg sem érdemli Harry és Meghan, hogy Sussex hercege és hercegnéje maradjon, sőt külön mozgalom indult, hogy mondjanak le az összes címükről. A hercegné óriási katasztrófának tartaná, ha ez megtörténne, így ráparancsolt a férjére, hogy vegyen vissza, írta meg a Daily Mirror.

Meghan hercegné fél, hogy Harry túl messzire megy

Márciusban ott volt az ominózus Oprah-interjú, amit  még a hercegnével együtt adott Harry, akkor volt szó arról, hogy nem segítettek nekik a királyi család tagjai, ezért is kezdtek új életet Amerikában, nem mellesleg az egyik családtagot rasszizmussal vádolták meg. Meghan azt állította, Katalin megríkatta őt az esküvője előtt, illetve annyira nagy volt rajta a nyomás a királyi család dolgozó tagjaként, hogy várandósan öngyilkosságot fontolgatott.

GettyImages-1052645938
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Május közepén megjelent egy podcastbeszélgetés Harryvel, amelyben Károly herceg és a nagyszülei nevelési stílusát kritizálta, illetve kifejtette, hogy már a húszas éveiben azt tervezgette, visszavonul, és nem képviseli többé a koronát. Egy héttel később pedig az Apple TV+ szolgáltató mutatta be a The Me You Can't See című ötrészes sorozatot, amelyet a herceg Oprah Winfrey-vel készített el, amelyben szintén elpanaszkodta, apja mennyire távolságtartóan nevelte őt és Vilmost, elmondta, Diana hercegnő temetésén úgy érezte, nem erre az életre vágyik. Amikor felnőttként képviselte a koronát, rengeteg helyre küldték el, ettől viszont teljesen kiégett, és csapdában érezte magát.

Meghan, bár az utóbbi interjúknál már nem volt ott, ettől függetlenül figyelemmel követte, miket mondott férje, nem mellesleg ő is észrevette, hogy Harry átlépett egy határt. Bár 2020-ban visszavonultak, ám ugyanúgy Sussex hercege és hercegnéje maradtak. Az egykori színésznő a mai napig mindenhol Sussex hercegnéjeként tünteti fel magát, például a júniusban megjelenő The Bench című gyerekkönyvén is így szerepel a neve.  

GettyImages-1052412836
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

  - Azt mondta Harrynek, hogy ideje lecsillapodni, és figyelmeztette, ne támadja a királyi családot. Fél attól, hogy elveszik tőlük a még fennmaradt királyi címeiket, ez viszont PR-katasztrófa lenne - fogalmazta a lapnak a Meghanhoz közel álló forrás.

- Jelenleg elárasztják ajánlatokkal, de ez részben annak köszönhető, mert ő egy hercegné - tette hozzá.

Katalin hercegné legszebb piros kockás ruhái

Képeken láthatod, mennyire jól mutatnak Katalin hercegnén a piros kockás darabok.

Ezt is szeretjük