Katalin piros kockás ruhában keltett feltűnést: minden tekintetet magára vonzott
Katalin a Victoria and Albert Múzeum újranyitásának alkalmából bújt a sikkes szettbe.

katalin-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné rengeteg okból vált sokak csodálatának tárgyává: puszta jelenlétéből árad a kedvesség, és számtalan alkalommal tett tanúbizonyságot arról, milyen tiszta szívű teremtés. Nem csoda, hogy őt tartják a királyi család egyik legnépszerűbb tagjának, az embereket lenyűgözi a közvetlenségével, valamint stílusérzékét is páratlannak találják a rajongók.

Katalin hercegné piros kockás ruhája

Az előkelőség öltözködését leginkább az elegancia és a kellem jellemzi. Katalin még a legegyszerűbb ruhadarabot is hihetetlenül méltóságteljesen hordja. Nem sokszor láthatjuk csilli-villi kreációkban, ő az egyszerű, de nagyszerű elvét részesíti előnyben. Az a szett, amelyet tegnap a Victoria and Albert Múzeum újranyitásának alkalmából vett fel, tökéletesen példázta mindezt. Egy piros kockás ruhába bújt, amit Alessandra Rich tervező kollekciójából választott ki. 

Vilmos felesége nem csak a sikkes összeállítás miatt ragyogott, ahogy végigsétált az épület folyosóin. Szemmel láthatóan az is felvillanyozta, hogy milyen pazar műalkotások vették körül. Köztudott róla, hogy rajong a művészetért, így valósággal tobzódhatott, amikor végigjárta a kiállítást. Többek között szemügyre vette Raffaello Sanzio reneszánsz festő The Raphael Cartoons elnevezésű tárlatát. Ez azt a hét életnagyságú festményt foglalja magába, amelyet a művész 1515-ben X. Leó pápa megbízásából készített el a Sixtus-kápolnába. 

A hercegné egyébként az első a királyi családban, aki a múzeum mecénásának mondhatja magát. Még 2018-ban döntött úgy, hogy pénzügyileg fogja támogatni az intézményt, hiszen a diplomáját művészettörténet szakon szerezte meg, sőt ő maga is szenvedélyes fotós. Összeállításunkban megnézheted, Katalin milyen csinos volt tegnap a múzeumban, valamint további képeken láthatod, mennyire jól mutatnak rajta a piros kockás darabok.

Ezt is szeretjük