Katalin hercegné ilyen megható dolgot tett a királynőt gyászoló kislánnyal: videó is készült róluk
Katalin hercegnéről és az Erzsébet királynőt gyászoló kislányról aranyos videó készült.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné tegnap Sandringhamben jártak, hogy találkozzanak az Erzsébet királynőt gyászoló rajongókkal, illetve megtekintsék, milyen kedves üzeneteket és virágokat hagytak a gyászolók az uralkodónőnek.

Wales újdonsült hercegnéje az egyik kislány rajongóval megható gesztust tett, ami biztosan a királynő szívét is ellágyította volna.

Katalin hercegné és az Erzsébet királynőt gyászoló kislány videója

Katalin kiszúrt egy aranyos kislányt, aki egy plüsscorgit és egy csokor virágot szorongatott a kezében, a gyermek a királynő emlékére hozta az ajándékokat. A hercegné segített a nyolcéves iskolásnak, hogy elhelyezze a játékot és a virágot. A felvételt a TikTokra is feltöltötték, amit itt tekinthetsz meg.

@catherineprincesadegales 🕊#kateprincesadegales #princewilliam #duquesadecambridge #catherineprincesadegales #queenelizabeth #elizabeththesecond #thequeen #reinaisabel ♬ A Thousand Years - The Piano Guys

- Elsétáltam vele, hogy lehelyezzük a virágot és a corgit. Megkérdezte tőlem, hova kéne raknunk a csokrot? - nyilatkozta a Daily Mailnek a kis Elizabeth.

Nem véletlen, hogy pont ilyen plüssjátékot vitt a királynő emlékére, köztudott, hogy az uralkodónő rajongott a corgi kutyákért, ez volt a kedvenc fajtája. Halála után a kutyusait fia, András herceg és exfelesége, Sarah Ferguson örökölték meg.

Katalin hercegné, amikor Diana ékszereit viselte

Olyan fotókat mutatunk, amikor Katalin hercegné Diana hercegnő ékszereit viselte.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük