Katalin hercegné ilyen megható dolgot tett a királynőt gyászoló kislánnyal: videó is készült róluk

Katalin hercegnéről és az Erzsébet királynőt gyászoló kislányról aranyos videó készült.

Katalin hercegné és az Erzsébet királynőt gyászoló kislány
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné tegnap Sandringhamben jártak, hogy találkozzanak az Erzsébet királynőt gyászoló rajongókkal, illetve megtekintsék, milyen kedves üzeneteket és virágokat hagytak a gyászolók az uralkodónőnek.

Wales újdonsült hercegnéje az egyik kislány rajongóval megható gesztust tett, ami biztosan a királynő szívét is ellágyította volna.

Katalin hercegné és az Erzsébet királynőt gyászoló kislány videója

Katalin kiszúrt egy aranyos kislányt, aki egy plüsscorgit és egy csokor virágot szorongatott a kezében, a gyermek a királynő emlékére hozta az ajándékokat. A hercegné segített a nyolcéves iskolásnak, hogy elhelyezze a játékot és a virágot. A felvételt a TikTokra is feltöltötték, amit itt tekinthetsz meg.

@catherineprincesadegales 🕊#kateprincesadegales #princewilliam #duquesadecambridge #catherineprincesadegales #queenelizabeth #elizabeththesecond #thequeen #reinaisabel ♬ A Thousand Years - The Piano Guys

- Elsétáltam vele, hogy lehelyezzük a virágot és a corgit. Megkérdezte tőlem, hova kéne raknunk a csokrot? - nyilatkozta a Daily Mailnek a kis Elizabeth.

Nem véletlen, hogy pont ilyen plüssjátékot vitt a királynő emlékére, köztudott, hogy az uralkodónő rajongott a corgi kutyákért, ez volt a kedvenc fajtája. Halála után a kutyusait fia, András herceg és exfelesége, Sarah Ferguson örökölték meg.

Katalin hercegné, amikor Diana ékszereit viselte

Olyan fotókat mutatunk, amikor Katalin hercegné Diana hercegnő ékszereit viselte.

Katalin hercegné Diana ékszerét viselte: pillanatok, amikor a hercegnő kiegészítőiben pompázott

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük