Katalin hercegné Diana ékszerét viselte: pillanatok, amikor a hercegnő kiegészítőiben pompázott
Olyan fotókat mutatunk, amikor Katalin hercegné Diana hercegnő ékszereit viselte.

GettyImages-1372347256
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin az első olyan nő a királyi családban, aki Diana után Wales hercegnéjévé válhatott. Vilmos herceg feleségéért olyan szinten rajonganak az emberek, mint egykor a szívek királynőjéért, így méltó utódja Dianának. A hercegné szívesen rója le tiszteletét az elhunyt hercegnő előtt azzal, hogy az ékszereit viseli.

Pillanatok, amikor Katalin hercegné Diana hercegnő ékszereit viselte

Katalin hercegné szerda délután viselte Diana egyik kedvenc fülbevalóját. Erzsébet királynő koporsóját vitték át a Buckingham-palotából a Westminster-palotába, a parlamentben tartott megható ceremónián szúrhatták ki a rajongók a szemkápráztató ékszert. Nem ez az egyetlen kiegészítő, ami régen Vilmos anyjáé volt, de ma már a hercegné a tulajdonosa. Erre a legkézenfekvőbb példa az eljegyzési gyűrű, a trónörökös a családi örökséggel kérte meg 2010-ben választottja kezét.

A hercegnő ékszereit fiai örökölték, emiatt van az, hogy feleségeik hordják az ikonikus kreációkat. Képes összeállításunkban megnézheted, amikor Katalin Diana hercegnő ékszereit viselve ragyogott.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük