Katalin ezt a megható gesztust tette Erzsébet királynő emlékére: a Buckingham-palotában gyűlt össze a család
Katalin hercegné gyönyörű gesztust tett Erzsébet királynő emlékére.

GettyImages-1422561675
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő koporsóját tegnap repülőgéppel szállították Skóciából Londonba, az elhunyt uralkodónő lánya, Anna hercegnő is a gépen ült. Miután leszálltak a brit királyi légierő északnyugat-londoni támaszpontján, a koporsót a Buckingham-palotába vitték. Az eső ellenére tömegek ezrei gyűltek össze az utcákon, hogy leróják tiszteletüket a királynő előtt.

Katalin hercegné gesztusa Erzsébet királynő emlékére

A palotában a családtagok is összegyűltek, hogy fogadják a királynő koporsóját. III. Károly király és Kamilla királyné érkeztek meg először, később Vilmos herceg és Katalin hercegné, majd Harry herceg és Meghan hercegné autója is befordult a palota udvarába.

Wales újdonsült hercegnéje egy megható gesztust tett az uralkodónő emlékére, szúrta ki a Daily Mail, ugyanis Katalin egy elegáns gyöngysort viselt a nyakában. Erzsébet imádta a gyöngyöt, azért ez volt a kedvenc ékszere, mert visszafogottságot, mégis finom eleganciát, pompát, illetve nagylelkűséget sugallt. Nem rajongott a túl kihívó és feltűnő kiegészítőkért.

A királyi család tagjaira jellemző, hogy gyöngyöt viselnek gyászidőszakban is, ez lehetett a másik ok, amiért Katalin ezt a nyakláncot viselte kedden.

A királynőnek a tegnapi volt a legutolsó estéje a Buckingham-palotában, ma már átviszik a koporsóját a Westminster Hallba, ahol négy teljes napra felravatalozzák.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek tegnap este a Buckingham-palotánál.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük