Vilmos herceg és Erzsébet királynő videójától a te szíved is ellágyul: imádni való pillanatot rögzített a kamera

Számos megható videó található a TikTokon Vilmos hercegről és Erzsébet királynőről.

Vilmos herceg és Erzsébet királynő videói
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő halála óta már több mint egy hét telt el, azóta pedig az egész világ őt gyászolja. Bár a legtöbben uralkodónőként tekintettek rá, szerettei szempontjából ő elsősorban feleség, anya, nagymama és dédnagymama volt.

Különleges kapcsolatot ápolt családtagjaival, bár a protokolleseményeken nem mutathatta ki az érzéseit, azért olykor a kamerák felvettek néhány emberi és aranyos pillanatot szeretteivel.

Vilmos herceg és Erzsébet királynő videói

A TikTokon számtalan ilyen felvétel található Erzsébetről, nekünk a személyes kedvencünk az, amikor 2006 decemberében a Királyi Katonai Akadémián tartott parádén elhaladt Vilmos herceg mellett. 

@brittoker Love this moment between The Queen and Prince William 😅🤭. #QueenElizabeth #PrinceWilliam #Fyp #Monarch #Parade #Military #Royals #RoyalFamily #Royalty ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) - Kate Bush

Amikor kiszúrta unokáját, egy pillanatra megállt mellette, majd rámosolygott, Wales hercege sem bírta magát türtőztetni, így egyértelmű volt, hogy visszamosolygott a nagymamájára.

Vicces, mégis szívmelengető az a videójuk is, amelyen szintén a nagymama és unokája párost mutatja be. A felvétel eleje a 2016-os Trooping The Colour eseményről való. A herceg éppen magyarázott valamit György hercegnek, mivel a kisfia túl alacsony volt, így lehajolt hozzá. A királynő ezt illetlenségnek tartotta, így diszkréten oldalba ütötte Vilmost, hogy húzza ki magát. 

@barretoedits "you don't mess with your grandmother" #fyp #queenelizabeth #royalfamily #princewilliam ♬ som original - barretoedits

A felvétel második része az 1985-ös Trooping The Colourt mutatja be, akkor a királynő azért szólt rá unokájára, hogy a légiparádét nézze, ne fordítson hátat.

Erzsébet királynő utolsó útja a Buckingham-palotából

Fotókon mutatjuk, milyen volt Erzsébet királynő koporsójának végső útja a Buckingham-palotából.

Erzsébet királynő utolsó útja a Buckingham-palotából: Vilmos és Harry egymás mellett kísérték a koporsóját

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük