Katalin hercegné ritkán látott, bikinis fotókon: ezek a képek akkor készültek róla, amikor Vilmos barátnője volt
Katalin hercegné igazi álomalakkal rendelkezett már 2006-ban is.

GettyImages-1187113273
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Katalin hercegné még nem volt Vilmos herceg felesége, akkor mindenki Kate Middletonként hivatkozott rá. Amint kiderült, hogy ő Diana hercegnő és Károly herceg elsőszülött fiának választottja, a média azonnal rászállt, és egyre több cikk született róla.

A paparazzók gyakran voltak a nyomában, így rengeteg felvétel készült róla már akkor is, mielőtt összekötötte volna az életét Vilmossal. Egyszer még egy nyaralásukat is megörökítették a lesifotósok.

Katalin hercegnéről még 2006-ban készültek a bikinis fotók

2006-ban Vilmos és Katalin úgy döntöttek, hogy a barátaikkal elutaznak egyet nyaralni, meg sem álltak Spanyolországig, az egyik népszerű nyaralóhelyet, Ibizát választották célállomásul. Mint minden átlagos ember, ők is a nyaralásuk alatt sokat fürödtek és napoztak. Az alábbi felvétel a hercegnéről egy luxusjachton készült.

Fantasztikus alakja volt már ekkor is, édesanyja, Carole őt és húgát, Pippát arra buzdította, hogy sokat sportoljanak, és egészségesen étkezzenek. 2021 tavaszán a Marie Claire összegyűjtötte, mit sportol és mit eszik Katalin, hogy ennyire csodás az alakja.

Egyik kedvence a futás, három gyermeke mellett ugyanúgy szán időt arra, hogy ilyen módon megmozgassa a testét. Más módon is edz, a plankingelés és a kerékpározás ugyanúgy közel áll a szívéhez, emellett a hasizmait egy tornalabda segítségével fejleszti. A jógázástól mindig megnyugszik, nem mellesleg az erősíti a törzs stabilizálásáért felelős izmokat.

Nemcsak a sportolásban, hanem az étkezésben is tudatos. A fehérjében gazdag ételeket részesíti előnyben, amikor például a terhesség alatt felszedett pluszkilókat adta le, akkor a Dukan-diétát követte. A szénhidrátokat szinte teljesen mellőzte a sovány fehérjék, zöldségek, valamint az egészséges zsírok és olajok javára. 

Ha nem követ semmilyen diétát, akkor sok gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt, kerüli a tejtermékeket, minden reggel és délután turmixokat iszik. A smoothie-k spirulinát, kelkáposztát, matchát, azaz finomra őrölt zöldtea-port, spenótot, salátát, koriandert és áfonyát tartalmaznak. Délutáni harapnivalóként szereti a mandulatejjel kevert gyümölcsbogyókat. Vacsorára kiadósabb ételeket választ, amelyeket megoszthat a családjával. A kedvencei között szerepel a sült csirke, a curry és a levesek.

Meghan dögös fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Meghan hercegné legszexibb pillanatait.

Ezt is szeretjük