Károly és Kamilla intim hálószobatitkaira fény derült: ilyen volt fiatalon a kapcsolatuk
Új könyv részletezi, milyen volt Károly herceg és Kamilla hercegné kapcsolata, amikor még fiatalok voltak.

kamilla-és-károly-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Károly herceg élete szerelme mindig is Kamilla hercegné volt, még 1970-ben ismerkedtek meg egy Windsorban megrendezett pólómeccsen. Gyorsan egymásba szerettek, de egy év után a herceg csatlakozott a Királyi Haditengerészethez, ami elválasztotta őket egymástól. A királyi család sem támogatta kapcsolatukat, egy sokkal konzervatívabb lányt gondoltak Károly mellé.

Mindketten mással kötöttek házasságot, Kamilla 1973-ban Andrew Parker Bowles felesége lett, Károly 1981-ben vette el feleségül Dianát. Bár mindvégig tartották a kapcsolatot, csak 1986-ban váltak szeretőkké. 1999-ben jelentek meg először nyilvánosan egy párként, majd 2005-ben összekötötték az életüket. A házaspár kapcsolatának alakulásáról is szó esik egy új, királyi családról szóló könyvben, ami a The Palace Papers: Inside the House of Windsor címet kapta. A kiadvány szerzője Tina Brown újságíró, aki több életrajzi könyvet írt már a családtagokról.

Károly herceg és Kamilla hercegné kapcsolata

Tina Brown könyvéből a Page Six szemlézett, mint kiderült, amikor megismerkedtek, akkor a herceg a húszas évei elején járt, míg Cornwall hercegnéje egy évvel volt idősebb nála.

GettyImages-613460626
Fotó: Hulton Deutsch / Getty Images Hungary

A trónörökös ekkoriban még nem igazán szerzett sok tapasztalatot a hálószobában, Kamillának viszont már volt gyakorlata. A herceg és kiszemeltje között nagy volt a szenvedély ekkoriban, Károlyt teljesen lenyűgözte a nő szexuális étvágya, aki számos tippet adott neki.

- Tégy úgy, mintha egy hintaló lennék - idézte Tina Brown a könyvében a hercegné szavait, amit Károlynak mondott annak érdekében, hogy a férfi minél magabiztosabbá váljon az ágyban.

Titkos találkozóikat gyakran Kamilla nagymamája, Mrs. Cubitt házában tartották.

GettyImages-1391401470
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Egyik nap Cubitt észrevette, hogy unokája egy olyan farmernadrágban mászkált otthon, amit csak egy biztosítótű tartott rajta. Az asszony be is szólt Kamillának, hogy nem kéne valami más ruhát viselnie, ami jobban passzolna Anglia leendő királyához.

- Még a fehérneműdet is látom - panaszkodott a nagymama.

- Ó, Károlyt ez nem fogja zavarni - válaszolta vissza Kamilla.

Igaza is volt, hiszen amikor a herceg feltűnt a színen, pillanatok alatt elvonultak kettesben. Egy évig tartott a szerelmük, de a szakítás után is jóban maradtak, a többi pedig már történelem.

Bár Kamilla megítélése régen nagyon negatív volt, hiszen őt okolták azért, mert Károly herceg és Diana hercegnő házassága tönkrement. Manapság viszont sokan szimpatizálnak vele, azóta csak még inkább megnőtt a népszerűsége, amióta kiderült, hogy Erzsébet királynő áldását adta arra, hogy Kamillából hivatalosan is királyné legyen, miután Károlyt királlyá koronázzák, írta meg a Daily Mail.

Diana bosszúruhája

Képes összeállításunkban csokorba szedtük, melyek voltak Diana hercegnő legkihívóbb szettjei.

Ezt is szeretjük