Kamilla hercegné és ritkán látott lánya: a 43 éves Laura ennyire hasonlít az édesanyjára
A cornwalli hercegné előző házasságából két gyermek született.

kamilla-hercegné-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1970-et írtunk, amikor Camilla Parker Bowles és Károly herceg élete örökre megpecsételődött. Ekkor botlottak egymásba egy lovaspólómérkőzésen, és nem túlzás azt állítani, hogy rögtön az első találkozásuk után szerelembe estek.

Bár a trónörökös kész volt arra, hogy bemutassa a családjának kedvesét, a família hallani sem akart a dologról. Nem tartották megfelelő házastársnak Kamillát Károly számára. 

Kamilla hercegné és ritkán látott lánya

1972-ben szakadtak el egymástól, amikor a walesi herceget katonai szolgálata során a tengerentúlra vezényelték. Bár tudjuk, hogy ezután mindketten kimondták az igent, házasemberekként is tartották a kapcsolatot. Míg Károly Dianát vezette oltár elé 1981-ben, addig Kamilla 1973. július 4-én ment feleségül Andrew Parker Bowles őrnagyhoz a londoni Wellington Barracks laktanya Guards Chapel nevű kápolnájában.

Kamilla és első férje, Andrew Parker Bowles esküvőjük napján 1973. július 4-én.
Kamilla és első férje, Andrew Parker Bowles esküvőjük napján 1973. július 4-én.
Fotó: Frank Barratt / Getty Images Hungary

Ugyan a bíróság 1995. március 3-án kimondta a válásukat, örökre összeköti őket közös fiuk és egy lányuk. Tom 1974-ben, Laura pedig 1978-ban látta meg a napvilágot. Az immár 43 esztendős bájos nő hihetetlenül hasonlít az édesanyjára, örökölte szőke haját és mosolyát is. 

laura 1
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

A cornwalli hercegné méltán lehet büszke gyermekére, hiszen Laura fényes karriert és gyönyörű családot tudhat a magáénak. Keményen dolgozott azért, hogy nevet szerezzen magának a művészvilágban. Miután befejezte gimnáziumi tanulmányait egy katolikus bentlakásos iskolában, diplomáját az Oxfordon szerezte meg.

Hogy tapasztalatot gyűjtsön, pár évig egy londoni galériában dolgozott, majd megnyitotta saját üzletét Belgrádban, ahol jelenleg is kurátorként tevékenykedik. Az Eleven, a fine art gallery nevű stúdióban kortárs művészek munkáit szerezhetik be a festészet szerelmesei.

laura 2
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

Ezzel egy időben a nagy Ő is betoppant az életébe, méghozzá egy volt Calvin Klein-modell képében. 2006. május 6-án fogadott örök hűséget Harry Lopesnak, akit három gyermekkel ajándékozott meg. 2008-ban adott életet kislányuknak, Elizának - a cuki gyerkőc egyébként Katalin és Vilmos 2011-es esküvőjén koszorúslányként vett részt -, majd 2009 decemberében ismét szülői örömök elé nézett a pár, Laura ekkor adott életet ikerfiaiknak, Gusnak és Louisnak.

Katalin hercegné édesanyja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Katalin hercegné édesanyja.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük