Kamilla hercegné fürdőruhás fotói: ritkán látott felvételeket mutatunk róla
Kamilla hercegnéről az elmúlt években több fürdőruhás felvételt is készítettek.

kamilla-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi család tagjairól számtalan felvétel fellelhető az interneten, hiszen szinte minden lépésüket árgus szemmel figyeli a világ.

Sokakat még a leghétköznapibb dolgaik is érdeklik, például mi a kedvenc ételük, vagy éppen hol nyaralnak. A bulvársajtó az elmúlt évtizedekben sok energiát fektetett bele, hogy kielégítse a kíváncsi olvasókat, szinte nincs is a királyi családban olyan, akiről ne készültek volna lesifotók.

Kamilla hercegné fürdőruhában

Még a koronavírus előtti időkben Károly herceg és Kamilla hercegné rengeteget utazott, hogy képviseljék a családjukat. Persze olykor a pihenésre is szántak valamennyi időt, hiszen ők is emberek, akik ugyanúgy kimerülnek egy-egy stresszes időszak után. Mint sokan, ők is rajonganak a napfényért, és ellazítja őket a tenger vagy az óceán közelsége. 2019 tavaszán például Barbadoson fürdőztek együtt, a többi fotót a kép jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted meg.

Kamilla 2018 őszén a New Idea pletykalap címlapjára került, akkor Szardíniában nyaralt a barátaival. Ahogy Barbadoson, így az európai szigeten is a fürdőruhára tette le a voksát.

A királyi család történetében voltak olyan lesifotók, amelyek óriási port kavartak: erre kiváló példa Katalin hercegné esete, akiről 2012-ben félmeztelenül készítettek több száz fotót, éppen melltartó nélkül napozott. A hercegi pár be is perelte a francia Closer magazint, ugyanis úgy gondolták, hogy a kompromittáló fotók leközlésével átléptek egy határt.

Diana bikinis képei

Képes összeállításunkban ritka képeket láthatsz a hercegnőről.

Ezt is szeretjük