Meghan hercegné is ezt viselte: Rebel Wilson tűzpiros estélyi ruháján mindenki ámul
Rebel Wilson ugyanolyan estélyit viselt, mint tavaly tavasszal Meghan hercegné.

rebel-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson egykor több mint száz kilót nyomott, de amikor megkapta a 2019-ben bemutatott Macskák szerepét, elhatározta, hogy pár kilótól megszabadul, amit sikeresen teljesített. A komolyabb életmódváltás 2020-ban történt, megfogadta, hogy év végére 75 kilóra lefogy, ami össze is jött neki.

Ahogy olvadtak le róla a kilók, egyre több lett az önbizalma, és csinosabbnál csinosabb estélyi ruhákban tündökölt. A hétvégén egy tűzpiros darabban pompázott, a kreáció viszont a divat rajongóinak ismerős lehet, ugyanis Meghan hercegné ugyanezt az estélyit viselte 2020 tavaszán.

Rebel Wilson és Meghan hercegné ugyanabban a ruhában

A vasárnapi szuperkupa döntője előtt egy nappal, február 7-én rendezték meg tizedik alkalommal az Annual NFL Honors díjátadó ünnepséget, amelyen Rebel Wilson is részt vett. Az eseményre egy tűzpiros Safiyaa estélyi ruhát húzott, természetesen Instagram-oldalára is töltött fel több képet a ruháról, ami nagyon belopta magát a szívébe. A posztjában így fogalmazott: "Borzasztóan imádom magam ebben a ruhában".

A rajongóknak is nagyon tetszett az 1620 dolláros - 480 ezer forintos - kreáció: "Gyönyörűen festesz, és nap mint nap inspiráló hatással vagy rám!", "Úristen, ez a ruha! Hát elképesztően festesz.", "Királynő vagy ebben az estélyiben!" - írták a dicsérő szavakat, sőt, még Sharon Stone is megdicsérte őt.

A szemfülesek egyből kiszúrták, honnan ismerős nekik ez az estélyi, ugyanis Meghan 2020 március elején egy rendezvényre ment Harry herceggel ugyanebben a ruhában.

GettyImages-1205690749
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Az alábbi felvétel a hercegi párról azon a héten készült, amikor az utolsó hivatalos feladataikat látták el a brit királyi család aktívan dolgozó tagjaiként.

Jó látni, hogy a hamarosan 41. születésnapját ünneplő Rebel Wilson így visszanyerte az önbizalmát. Korábbi interjúiban bevallotta, hogy volt idő, amikor a producerek azért fizettek neki, hogy ne fogyjon le, sőt, annak örültek, ha plusz pár kiló feljött rá, hiszen folyamatosan rá osztották a vicces duci lány szerepét. Stresszevéssel is küzdött, ha valami szomorú dolog történt vele, egyből a finom falatokkal vigasztalódott. Egy idő után úgy érezte, hogy az egészségét teszi tönkre az életmódjával, így radikális változásokat vezetett be, ma már a rendszeres sportolás és az egészséges étkezés az élete része, 1500 kalóriánál nem eszik többet.

2020 sztárfogyásai

Képes összeállításunkban megnézheted, 2020-ban mely sztárok átalakulásától volt hangos a sajtó.

Ezt is szeretjük