Kamilla hercegnének van félnivalója Harrytől: a királynő is retteg a botránytól

Harry herceg jövőre megjelenő könyve miatt aggódnak.

harry-kamilla-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry júliusban jelentette be, hogy jövőre megjelenik élete első memoárja, amit bevallása szerint nem hercegként készít el, helyette annak a férfinak a nézőpontjából írja meg, akivé vált az évek folyamán.

A bejelentése után azonnal aggódni kezdtek a palotában, ugyanis a királyi család aggódik, hogy Harry esetleg olyan dolgokat is leír, amely rájuk nézve kellemetlen lehet. Bár Vilmosnak és Károlynak is van félnivalója, hiszen velük csúnyán megromlott az Amerikában élő előkelőség viszonya, azonban a legjobban Kamilla hercegné ihatja meg a levét, írta meg a The Daily Mail.

A királynő aggódik Kamilla hercegnéért

Dan Wootton neves brit újságírónak a palota bennfentesei elmondták, hogy Károly hercegnek sejtelme sem volt arról, hogy fia egy életrajzi könyv kiadására készül. A palotában nagyon aggódnak amiatt, hogy Harry mostohaanyjáról, Kamilláról is említést tesz. 

GettyImages-53224482
Fotó: Daniel Berehulak / Getty Images Hungary

- Legyünk őszinték, Harry sosem volt túl közeli viszonyban a cornwalli hercegnével. Ha a könyvben dokumentálja a rossz kapcsolatukat, az eléggé ártalmas lehet, különösen most, hogy Károly próbálja megalapozni, hogy egyszer Kamillából királyné váljon - magyarázta a forrás.

Nemcsak Károly, hanem Erzsébet királynő is aggódik a hercegnéért, hiszen a családnak nem tenne jót, ha egy újabb komoly botrány alakulna ki náluk, és hetekig az ő drámájukon csámcsogna a sajtó. Harry herceg és Meghan hercegné a márciusi Oprah-interjújukkal is hatalmas káoszt okoztak, a legnagyobb port az kavarta, hogy az egyik családtagjukat rasszizmussal vádolták meg.

GettyImages-1199891655
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

A bennfentesek szerint, bár a könyv biztosan okoz még mély sebeket a királyi családnak, ám még mindig van esély arra, hogy Harry és édesapja kibéküljenek, ám Vilmossal lehetetlen, hogy rendezzék a rossz testvéri kapcsolatukat.

- Ezzel véget ér minden szoros kapcsolata Cambridge hercegével. Ezen a területen nem lehet többet mondani. Vilmos úgy véli, hogy az öccse viselkedése szégyenletes és ízléstelen.

A bennfentesek kételkednek abban is, hogy Harry memoárja teljesen őszinte lesz. A tavasszal többször megszólalt a nyilvánosság előtt, az Oprah-interjú után májusban egy podcastbeszélgetést vállalt el Dax Sheparddal, illetve egy újabb projektbe vágta bele a fejszéjét Oprah-val, a The Me You Can't See című dokumentumsorozatuk az Apple TV+-on jelent meg. Ezekben a beszélgetésekben néha elhangzottak ferdítések, például Harry váltig állította, hogy az apja sosem vitte el biciklizni, így nem voltak vele olyan élményei, mint bármilyen más, átlagos gyermeknek. Azonban a rajongók több felvételt is találtak az interneten, amelyen jól látható, hogy Károly igenis elvitte a fiait biciklitúrákra.

Ilyen volt Diana és Károly esküvője

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép menyasszony volt Diana hercegnő.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük