18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Kamala Harris mostohalánya mellet villantott a kifutón: botrányos fotó készült a 23 éves Elláról

Kamala Harris mostohalánya a New York-i divathéten villantott.

Kamala Harris mostohalányának villantása

Kamala Harris mostohalánya, Ella Emhoff is részt vett modellként a New York-i divathéten, így több márka kreációjába belebújhatott.

A 23 éves fiatal lány Prabal Gurung nepáli-amerikai divattervező bemutatóján is a kifutóra lépett, ekkor történt meg vele a botrányos pillanat.

Kamala Harris mostohalányának villantása

Ella Emhoff egy elég merész és nem túl sokat takaró felsőben vonult végig a divatrajongók előtt, ami alatt nem viselt melltartót. Miközben sétált, a jobb melle is kilátszódott a ruhája alól. A képet szigorúan cenzúrázva mutatjuk csak meg.

GettyImages-1422683035
Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

Azt nem lehet tudni, hogy a villantás a koncepció része volt, vagy sem, sejtésünk szerint ez a véletlen műve volt inkább.

A fiatal lányt 2021 januárjában szerződtette le a New York-i IMG Models, mióta modellkedik, szépen ível felfelé a karrierje. A Harper's Bazaar magazin divatikonnak kiáltotta ki, amit óriási megtiszteltetésnek tart, mesélte a People magazinnak. Bevallotta azt is, hogy mindig izgul, ha a kifutóra lép.

- Mielőtt kilépsz a színpadra, egy pillanatra minden elsötétül előtted, és olyan érzés, mintha pillangók röpdösnének a hasadban, a tenyered is izzad. Miután végeztél, az a legjobb érzés a világon.

Ivana Trump fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted, Ivana Trump milyen szép nő volt fiatal korában.

Ivana Trump álomszép nő volt fiatalon: ritkán látott fotókon Donald Trump első felesége

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük