Kamala Harrist fel sem ismertük az egyetemi tablófotóján: teljesen máshogy nézett ki 22 évesen
Mutatjuk Kamala Harris 1986-as tablóképét a Howard Egyetemről.

kamala-harris
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kamala Harris az Egyesült Államok első női alelnökeként sok lány számára lett igazi példakép. Az 57 éves politikus már egészen fiatalon is nagy hatással volt az emberekre.

A 2020-as választások alkalmával, majd Joe Biden győzelme után az egész világ szeme a jamaicai és indiai felmenőkkel rendelkező Harrisre szegeződött, aki az amerikai Oaklandben látta meg a napvilágot 1964 októberében. 

Kamala Harris egyetemi tablófotója

A történelmet író egykori jogász életének minden mozzanatára kíváncsiak lettek az emberek, különösképpen arra, honnan indult a karrierje, és hogyan festett fiatalon. A The New York Times riportja szerint korán kiderült róla, milyen karizmatikus ember. Diáktársai már a washingtoni Howard Egyetemen tudták, hogy sokra fogja vinni.

A lapnak Lita Rosario, az iskola egykori növendéke emlékezett vissza, milyen volt a húszas évei elején az alelnök. 1982-ben találkozott vele először elsőéves korában. Sokszor jártak együtt a Punch Out nevezetű vitakörbe, ahol osztálytársaikkal politikáról és emberi jogokról alkotott nézeteiket ütköztették.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Olyan hihetetlenül inspiráló személyiség volt már akkor is, annyira könnyen meg tudta győzni az embereket a saját véleményéről! Emlékszem, milyen lelkes volt, és ami a leginkább megmaradt vele kapcsolatban, hogy sosem hagyta magát befolyásolni vagy elhallgattatni.

Ezek a felvételek is egyetemista korában készültek. A poszt melletti leírásban megfogalmazta, számára a Howard a második otthon, ahol az lehetett belőle, aki csak lenni akart. Szerinte az itt töltött évek miatt lett az a határozott nő, aki napjainkban.

Az is kiderült róla, hogy mennyire népszerű volt társai körében.  Valamint a közügyekből is jócskán kivette a részét: tagja volt a vitacsapatnak, aktivistaként tüntetni járt, illetve kiállt a fekete diákok jogaiért.

Politikusok fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett fiatalon Hillary Clinton, Bill Clinton, Angela Merkel vagy éppen Vlagyimir Putyin.

Ezt is szeretjük