Joe Biden fiatalon ilyen dögös pasi volt: így festett 26 évesen
Joe Biden fiatalkori fotójára még azok is felkapták a fejüket, akik kerülik a politikát.

joe-biden
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy hét telt már el azóta, hogy kiderült, Joe Bident választották meg az Egyesült Államok következő elnökének. Az eredmény kihirdetését izgalmakkal teli hetek előzték meg, nem csak Amerika-szerte tartotta lázban az embereket az elnökválasztás alakulása, az egész világ figyelme a két jelöltre szegeződött.

Joe Bidenre még azok is felkapták a fejüket, akik alapvetően kerülik a politikát, ugyanis futótűzként terjedt el egy kép róla a közösségi médiában.

Joe Biden fiatalkori fotója

Az ominózus felvételt 1968-ban készítették. Az internet népe pedig elképedt attól, milyen dögös pasiként mosolygott rajta. Szinte nem is volt olyan felület, ahol ne futhattunk volna bele a napokban, az Instagramon kívül a TikTokon és a Twitteren is gyorsan a netezők kedvenc témájává vált.

„Ha a 26 éves Joe Biden 12 óra 31 perckor írna nekem egy üzenetet, tőlem már 12 óra 32 perckor kapna rá választ” - viccelődött egy kommentelő.

„Én mindent megbocsájtanék neki, akkor is simán randiznék vele, ha napokig levegőnek nézne” - reagált egy másik.

Joe Biden 1986-ban 43 évesen, és most, 2020-ban.
Joe Biden 1986-ban 43 évesen, és most, 2020-ban.
Fotó: Getty Images Hungary

Nem véletlen, hogy a 77 esztendős egykori szenátor ilyen jó formában volt tinédzser éveiben, már a középiskolában is kimagasló tehetségű sportolóként tartották számon. Az iskolai focicsapatban halfback pozícióban játszott, valamint sokáig baseballozott is. 

Joe Biden felesége

A 69 éves Jill Biden eddig nagyon kifinomult öltözködési stílusról tett tanúbizonyosságot az elmúlt években, egyértelműen a klasszikus elegancia jellemző rá. Nem az a típus, aki egy darabot csak egyszer visel a nyilvánosság előtt, Katalin hercegnéhez hasonlóan bátran mutatkozik egy már korábban látott ruhájában.

Ezt is szeretjük