Az Agymenők főszereplői emiatt titkolták szerelmüket: szakításuk után is muszáj volt együtt dolgozniuk
Kaley Cuoco és Johnny Galecki két év után vetettek véget titkos kapcsolatuknak.

agymenők-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Agymenők két sztárja, Kaley Cuoco és Johnny Galecki a sorozat elején a valóságban is egy párt alkottak, ám nem akarták nagy dobra verni a kapcsolatukat.

Ennek okáról a Vanity Fair újságírójának vallottak közös interjújukban. Mindössze két évig voltak együtt, 2009-ben szakítottak, de továbbra is szerelmeseket játszottak a szituációs komédiában.

Kaley Cuoco és Johnny Galecki kapcsolata

Az Agymenők elején Leonard reménytelenül szerelmes lesz a csinos szomszédjába, Pennybe, aki eleinte nem viszonozza a férfi érzéseit, persze ahogy halad a sorozat cselekménye, megváltozik a viszonyuk. Amikor 2007-ben járni kezdtek, karaktereik még nem találtak egymásra.

Ez a kép 2008-ban készült róluk, itt még a magánéletben is egy párt alkottak.
Ez a kép 2008-ban készült róluk, itt még a magánéletben is egy párt alkottak.
Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

- Amikor jártunk, Johnny nagyon aggódott amiatt, hogy tönkreteszi a rajongók Leonardról és Pennyről alkotott képét, hiszen akkoriban még nem is jöttek össze a sorozatban - magyarázta Cuoco.

Eleinte a színésznő nem értette, miért aggodalmaskodik egykori szerelme emiatt, ám végül belátta, Galeckinek igaza van, és muszáj titokban tartaniuk a kapcsolatukat.

- Annyira megőrültem érte, hogy másképp gondolkodtam kettőnkről. De utólag, azt hiszem, megértettem a nézőpontját. Nagyon védte a rajongók álláspontját, hiszen mindnyájan azt akartuk, Leonard és Penny végre összejöjjenek, viszont ha együtt láttak volna kettőnket a való életben, az tönkretette volna a fantáziát.

- És ha szakítottunk volna, az hogyan befolyásolta volna a karakterek elfogadását? Életemnek azon a pontján ez kínosnak tűnt. Ma másképp érezném ezt, de akkoriban ez bonyolult volt számomra, és nem beszéltünk róla. Kaley nagyon tiszteletben tartotta azokat a paramétereket, amiket felállítottam ezzel kapcsolatban - egészítette ki exe gondolatmenetét a színész.

Bár szakítottak, a barátság megmaradt.
Bár szakítottak, a barátság megmaradt.
Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

Később megosztották barátaikkal és kollégáikkal, hogy együtt vannak, de a rajongók elől továbbra is titkolták azt. Nem mellesleg a jellemük is eltért, Galecki egy sokkal zárkózottabb ember, Cuoco viszont egy nyitottabb jellem, szívesen megoszt az életéből több magánjellegű információt. Ez a különbség szakadékot okozott közöttük.

- Nagyon kényelmetlenül éreztem magam a nyilvánosság előtt, és azt hiszem, ez egy kicsit bántotta Kaley érzéseit, és ezt meg is tudom érteni.

Ahogy az Agymenők egyre népszerűbb lett, annál nagyobb lett a nyomás a vállukon. Minden egyes díjátadón és nyilvános eseményen tettetniük kellett, hogy nincs köztük semmi, pedig a való életben rajongtak egymásért. Galecki úgy érezte, hogy egy óriási hazugság az életük. Végül két év után döntöttek a szakítás mellett, eleinte fura volt a közös munka, de végül túljutottak ezen. Ma már egy nem mindennapi kötelék van köztük, barátokként mindenben számíthatnak a másikra.

Kunal Nayyar felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el az Agymenők sztárjának szívét.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük