A Sandokan szívtiprója és bájos felesége: Kabir Bedi 70 évesen vette feleségül Parveent
Mutatjuk, kit szeret 16 éve Kabir Bedi.

GettyImages-1206277561
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kabir Bedi, Sandokan karakterének megformálója karrierje elején rengeteg női rajongót szerzett magának, sármjával csak úgy megbabonázta a hölgyeket. 2005 óta foglalt a szíve, az igazit három kudarcba fulladt házasság után találta meg.

Kabir Bedi és felesége

Kabir Bedi és a nála 29 évvel fiatalabb Parveen Dusanj 2005-ben találtak egymásra, azután, miután a színész harmadik házassága is tönkrement.

- Akkor találkoztunk, amikor előadtam egy darabot, a The Far Pavilionst a londoni West Enden, ő is eljött, hogy megnézze az előadást. Amikor Rómába költöztem egy nagy olasz sorozat, a Doctor In The Family forgatása miatt több mint egy évre, hiányzott nekem, ezért megkértem, hogy éljünk együtt - fogalmazta Bedi az India Today-nek.

Eleinte Parveen családja nem támogatta a szerelmüket, így beletelt némi időbe, hogy elfogadják a kapcsolatukat, Bedinek lényegében egy évtizedet elvitt, hogy bebizonyítsa, a szerelmük igazi. Végül 2016 januárjában, a sztár 70. születésnapi buliján házasodtak össze, azóta is elválaszthatatlanok.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Kabir Bedi és Parveen Dusanj.

Ezt is szeretjük