Barna bombázó Kabir Bedi unokája: a 23 éves Alaya színésznőnek állt
Kabir Bedi lányunokája a bollywoodi filmipar új üdvöskéje.

kabir-bedi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kabir Bedi, a Maláji tigris imádott Sandokanja két fiú és egy lány édesapja. Legidősebb gyermeke, Pooja két unokával ajándékozta meg a sztárt, Alaya 1997 novemberében, Omar 2000-ben látta meg  a napvilágot.

Fotókon Kabir Bedi dögös lányunokája

Bedi 23 éves lányunokája Alaya F néven debütált Bollywoodban tavaly, a Jawaani Jaaneman vígjáték főszereplője volt. A lány Indiában igazi sztárnak számít, rendszeresen írnak róla a lapok, 2020 őszén Rajeev Masand filmkritikus készített vele exkluzív interjút, a férfinak elmondta, hogy a szülei elváltak ötéves korában, ennek ellenére továbbra is mind a ketten részt vettek az életében. Az édesanyja függetlenségre nevelte, és arra, hogy inkább a karrierjére koncentráljon, Indiában még mindig nagy hagyománya van annak, hogy a lánygyermekekbe beleverik, minél hamarabb házasodjanak meg, és alapítsanak családot.

- Egyszer azt mondta nekem, ha harmincéves korom előtt férjhez megyek, életem legostobább döntését hozom azzal meg. Azt tanította nekem, hogy a munkámra, a karrieremre és saját magamra koncentráljak - magyarázta az interjúban.

A hírek szerint már három filmes szerződést kapott, így várhatóan még több bollywoodi filmben láthatják a rajongók a gyönyörű színésznőt, akit a magazinok is felfedeztek. Dögösebbnél dögösebb felvételek készülnek róla rendszeresen, amelyeket Instagramján is megoszt.

Képes összeállításunkban megnézheted Kabir Bedi lányunokáját.

Ezt is szeretjük