A Maharadzsa lánya gyönyörű főszereplője plasztikáztatott: Hunter Tylo így fest napjainkban
Hunter Tylo mellett ma már lehet, hogy elmennél az utcán.

hunter-tylo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Maharadzsa lánya című minisorozatot először 1994-ben mutatták be, később hazánkban is vetítették több alkalommal, az olasz-német-amerikai produkció főszereplője Hunter Tylo volt, aki a gyönyörű Messua Shandart alakította. Messua meglátogatja Indiában édesapját, akkor Kabir Bedi karaktere, Chandragupta rádzsa szeretné is neki csapni a szelet, de a nő elutasítja, hiszen van már vőlegénye, Patrick, a rendőr, akit Bruce Boxleitner játszott. 

Bosszúból a rádzsa elraboltatja a doktornőt, aki amnéziás lesz. A nézők három részen keresztül izgulhattak, hogy Messua és igaz szerelme újra egymásra találjanak. A miniszéria bemutatása óta már 27 év telt el.

Hunter Tylo így fest napjainkban

Az elmúlt 27 évben Hunter Tylo ugyanúgy színészkedett, 1990-ben a Gazdagok és szépek egyik főszereplője volt, dr. Taylor Hayes karakterét alakította, végül 2019-ben kiszállt a sorozatból. Még szerepelt pár sorozatban egy-egy epizód erejéig, például a Baywatchban is benne volt David Hasselhoff oldalán, ám olyan nagy és jelentős szerepek sosem találták meg, amelyekről a színésznők zöme álmodozik.

Idén ünnepli 59. születésnapját, ahogy sokan mások, ő is sokat változott az elmúlt évtizedekben, azonban a színésznő a 2000-es évektől a plasztikának sem mondott nemet. Feltöltette az arcát, emellett többször botoxoltatta magát, írta meg a Life & Style magazin.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy megváltozott Hunter Tylo az elmúlt évtizedek alatt.

Ezt is szeretjük