Emlékszel Sandokanra? Így fest most a 75 éves Kabir Bedi
Kabir Bedi memoárja 2021 áprilisában jelent meg.

kabir bedi cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1976-ban mutatták be a Sandokan című hatrészes minisorozatot, amely hazánkban a Maláj tigris címet kapta. A címszerepet játszó Kabir Bedi akkoriban sok nőt elvarázsolt sármjával, hazánkban is rengetegen rajongtak érte.

1984-ben még meg is hívták hazánkba, Budapesten, a Skálánál több mint húszezres tömeg gyűlt össze, hogy lássák a színészt, akit végül a hátsó bejáraton kellett kimenekíteni, akkora nagy volt az őrület körülötte. 2019 februárjában újra meglátogatta hazánkat azért, hogy a Fővárosi Állat- és Növénykertben örökbe fogadjon egy tigrist.

Kabir Bedi könyvet írt az életéről

A 75 éves színész aktív a közösségi oldalán, Instagram-oldalára rendszeresen posztol, az alábbi felvételen éppen a Stories I Must Tell - magyarul: Történetek, amiket muszáj elmondanom - című könyvével pózolt, ami 2021-ben jelent meg.

A '60-as években kezdte a karrierjét, először indiai produkciókban szerepelt, majd meghódította Európát, sőt Hollywoodot is. Amikor 1983-ban a Polipka című James Bond-filmben eljátszotta Gobinda karakterét, ez hatalmas dolognak számított a karrierjében, derült ki a Talentown.in interjújából.

- Hollywood azokban az időkben nem osztogatott szerepeket indiaiaknak. Ez az alkotás a kevesek egyike volt, nem mellesleg elég magasra értékelték. Mivel Angliában forgatták, a készítők az összes brit-ázsiai származású színészt meghallgatták azért, hogy megbizonyosodjanak arról, én tényleg jobb vagyok náluk. Az indaiak világszerte örültek a sikeremnek, különösen a szikhek. A világ egyik leghosszabb ideje futó filmsorozatában benne lenni mindenképpen nagy dolog volt - magyarázta.

Rengeteget dolgozott a sikerért, ő is úgy látja, hogy az 1976-os olasz-francia-NSZK-angol filmsorozata volt az első nagy sikere.

- A Maláj tigris Olaszországban nagy sikert aratott, ezzel Európában egyből ismertté váltam, a James Bond-mozi és az, hogy egy évig a Gazdagok és szépekben játszottam, meghozta a világhírnevet.

Amikor 2020-ban kitört a koronavírus-világjárvány, otthonában írta az életéről szóló könyvét, amire nagyon büszke.

- Izgalmas utat jártam be. Sokat tanultam, sokat szenvedtem, többet tapasztaltam, mint amit valaha elképzeltem magamról annak idején. Rengeteg dolgot kell megosztanom azokkal, akiket érdekelnek a tapasztalataim, a szerelmeim, az inspirációim és annak története, ahogyan túljutottam a legkomorabb mélypontjaimon. Anyám és apám története is része az életemnek. A lehető leghűebben és legérdekesebb módon mesélem a történetemet - mesélte a könyvéről.

A Maharadzsa lánya szépsége mellett ma már elmennél az utcán

Hunter Tylo a plasztika megszállottja lett.

Ezt is szeretjük