A t.A.T.u fekete hajú énekesnője a plasztikai műtétjei után: Juliát nem biztos, hogy megismernéd

A 37 éves Julia Volkova mellett ma már elmennél az utcán.

Julia Volkova plasztikája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A t.A.T.u lányduó 1999-ben jött létre, tagjai Jelena, becenevén Lena Katyarina és Julia Volkova, debütáló albumuk 2001-ben jelent meg 200 Po Vstrechnoy címmel, ezen még csak oroszul énekeltek, az angol verzióval egy évvel később debütáltak, ezen volt hallható az All The Things She Said című slágerük, melynek videóklipje óriási felháborodást váltott ki akkoriban, ugyanis az arculatukat direkt két iskolás tinilány szerelmére építették fel, így a videóban csókot is váltottak egymással.

Ezenkívül még olyan slágerekkel hódították meg a világot, mint a Not Gonna Get Us vagy a What About Us. Bár a 2000-es évek elején mindenki azt gondolta, hogy a két énekesnő tényleg egy párt alkot, de valójában ez nem így volt, sőt az első klipforgatásuk alatt a csókjelenetet végignevették. Bár csak megjátszották a kamera előtt, hogy szerelmesek, rengeteg köszönőlevelet kaptak olyan emberektől, akik amiatt akarták elvenni az életüket, mert a saját nemükhöz vonzódnak.

Julia Volkova plasztikája

A fekete hajú Julia Volkova az Осторожно: Собчак nevű YouTube-csatornán megtalálható interjújában elmondta, igazi lázadó, fiús lány volt tinédzser korában, sokkal extravagánsabb és bevállalósabb karakter volt, mint a vörös fürtökkel hódító Lena. A külseje azóta sokat változott, ma már a hosszú hajra esküszik, emellett a testén is elvégeztetett több beavatkozást, az interjú készítője megkérdezte tőle, miért plasztikáztatott.

- Ez nem arról szólt, hogy nem kedvelem a külsőmet, inkább a kíváncsiság vezérelt. Nagyon kíváncsi típus vagyok, szeretem első kézből megtapasztalni a dolgokat. (...) Nem az történt itt, hogy nem fogadtam el magam, először csak érdekelt ez a dolog. Aztán ott volt a társadalmi nyomás is, hiszen ma már minden nő megcsináltatja a száját, a körmeit, magas sarkút és bő szárú farmert hord, és így tovább. Eközben kipróbálod te is, mert ez a trend. Úgy voltam vele, ha mindenki csinálja, akkor én miért ne tenném? Keresem az újdonságot, és szeretek más dolgokat kipróbálni - fogalmazta.

Elmondta, a melleibe szilikont rakatott, az ajkait feltöltette, ám semmilyen más beavatkozást nem végeztek el rajta, bár sokan ezt nem hiszik el, többen megvádolták például orrplasztikával.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy megváltozott a t.A.T.u énekesnője, Julia Volkova.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük