A Beverly Hills 90210 Donnáját plasztikával vádolják: így fest most a 48 éves Tori Spelling

Tori Spellinget rendszeresen megvádolják, hogy plasztikáztatott.

Tori Spelling 2021-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tori Spelling csupán hatéves volt, amikor színészi órákat kezdett venni, később több produkcióban feltűnt, ilyen volt a Szerelemhajó vagy a T. J. Hooker. Csupán 17 éves volt, amikor beválogatták a Beverly Hills 90210 csapatába 1990-ben, ő játszotta a gyönyörű Donna Martin szerepét.

Tori Spelling így néz ki napjainkban

Az elmúlt hónapokban nem a munkásságával, hanem a magánéletével és a külsejével hívta fel magára a figyelmet. 2006 óta Dean McDermott a férje, akivel öt gyermeket nevel együtt. Szárnyra kaptak olyan híresztelések, amelyek arról szóltak, tönkrement a házasságuk, de ezt mind a két fél tagadja. A legújabb, karácsonyra készült családi fotókon sincs rajta a férfi, de Spelling az Instagramon megindokolta, ez azért történt így, mert a férje Kanadában forgatja új filmjét, írta meg a CNN.

Spellinget az utóbbi hónapokban többen megvádolták, hogy plasztikáztatta az arcát, szinte nincs egy olyan fotója se, amely alá ne születne legalább egy olyan komment, ami erről szólna. A 48 éves sztár ettől függetlenül mindent tagad. Jeff Lewis rádiós műsorvezetőnek adott interjújában mesélte el, miért olyan más a külseje.

- Először is, egy csodálatos sminkesem van, senki nem tud úgy dolgozni, mint ő. Az arcom teljesen másképp néz ki. Úgy nézek ki, mintha átszabattam volna az orrom, teljesen egyenes, de ez csak a kontúrnak köszönhető - fogalmazta, majd hozzátette, jár egy speciális arcterápiás kezelésre is, valószínűleg emiatt néz ki még fiatalosabbnak.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Tori Spelling.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük