Íme Jude Law 22 éves lánya: Iris modellként keresi a kenyerét

Jude Law összesen hat gyermek édesapja, Iris Law a második legidősebb közülük.

Jude Law lánya, Iris
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jude Law 1997-ben vette feleségül Sadie Frostot, három gyerekük született, Rafferty 1996-ban, Iris 2000-ben, Rudy 2002-ben. 

2008-ban egy Samantha Burke nevű modelltől újabb gyereke született, Sophia. Majd 2015-ben az énekesnő, Cartherine Harding is szült neki egyet, a kislány az Ada nevet kapta. Hatodik gyermeke jelenlegi feleségétől született, Philippa Coan 2020-ban adott neki életet, a neve egyelőre ismeretlen. 

Jude Law lánya, Iris Law

Iris Law 22 éves, ő édesapja legidősebb lánya, és nagyon hamar modellkedni kezdett. Korábban megfordult már a Miu Miu, a Marc Jacobs és a Dior kifutóján, valamint szerepelt a Vogue-ban is. Mindössze 16 éves volt, amikor a Burberry Beauty arcának választották, 2021-ben pedig egy Fendi-kampányban dolgozott. 

Egyre nagyobb érdeklődést vált ki világszerte, úgy tűnik, ragyogó karrier elébe néz. A személyisége is bőven megvan hozzá, hiszen bevállalós lány, aki nem fél kísérletezni. 2021 elején például azzal lepte meg a követőit Instagramon, hogy hosszú barna hajából rövid tüsit csináltatott. 

Képes összeállításunkból még jobban megismerheted Jude Law és Sadie Frost lányát! 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Pascal de Segretain

Ezt is szeretjük