Jude Law hosszú szakállat növesztett: így tutira elmennél mellette az utcán
Nem így emlékeztünk Jude Law-ra.

jude-law-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jude Law-val készített exkluzív interjút Jimmy Kimmel, aki az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb talkshow-jának házigazdája.

A koronavírus-világjárvány miatt a színész az otthonában, webkamerán keresztül jelentkezett be a műsorba, Kimmel egyből kiszúrta Law hosszú szakállát, rá is kérdezett, miért változtatta meg ilyen drasztikus módon a külsejét.

Jude Law külseje nagyon megváltozott

A színészek számára teljesen természetes, ha egy-egy szerep kedvéért át kell alakulniuk, így tett a brit sármőr is, aki a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik része kedvéért növesztette meg szakállát, ő alakítja a Harry Potterből is ismert Dumbledore fiatalkori énjét. Már az első két részben is ezzel a külsővel láthatták a rajongók, ám ahogy az alábbi felvételen is látszik, Law arcszőrzete még hosszabb lett. 

jude-law-jimmy-kimmel
Fotó: YouTube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Szinte fel sem lehet ismerni. Pár kommentelő azzal viccelődött, hogy egyre jobban hasonlít az idősödő Dumbledore-ra.

Elmesélte, eredetileg a film forgatását akkor kezdte volna el, amikor Londont a világjárvány miatt lezárták, és Angliában is arra kérték a lakosokat, hogy maradjanak otthon.

- Voltak olyan pillanataim, amikor azt mondtam magamnak: "jaj, inkább megborotválkozom, és megnövesztem újra." Azonban nem élném túl, hogy borotválkozás után vagy két hétig égne az arcom - viccelődött. 

jude-law-2
Fotó: YouTube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

A karanténidőszakban a kertjében rengeteg időt töltött a családjával, szerinte ez volt élete egyik legszebb tavasza. A lilaakác-ültetvényeivel sokat törődött, ez a kedvenc virágfajtája. Nagy öröm volt számára az is, hogy világra jött hatodik gyermeke, akinek édesanyja felesége, Philippa Coan.

Így megváltoztak a Macska-jaj szereplői

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban a Macska-jaj sztárjai.

Ezt is szeretjük