John Travolta titkon beleszeretett Olivia Newton-Johnba a Grease forgatásán: emiatt nem lettek egy pár
John Travolta és Olivia Newton-John között bár nagyon erős volt a kémia, sosem jártak együtt.

GettyImages-130588961
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1978-ban bemutatott Grease című musical a korszak egyik legmeghatározóbb és legnépszerűbb alkotásává nőtte ki magát.

Mindenki imádta a rosszfiú, Danny és a jó kislány, Sandy párosát. A főszerepet John Travolta és Olivia Newton-John kapták meg, akik között elképesztő volt a kémia, nem csoda, hogy sok rajongó elgondolkodott, hogy vajon a két színész a színfalak mögött is egymásba szeretett, vagy minden csak a kamerának szólt.

John Travolta és Olivia Newton-John ezért nem váltak egy párrá

A színésznő 2022 augusztusában hunyt el, akkor Travolta az alábbi megható szavakkal búcsúzott tőle: "Drága Oliviám, sokkal jobbá tetted mindannyiunk életét. A hatásod hihetetlen volt. Annyira szeretlek. Találkozunk az úton, és újra együtt leszünk. A tiéd voltam az első pillanattól kezdve, amikor megláttalak, és mindörökké! A te Dannyd, a te Johnod!"

GettyImages-2092935
Fotó: Fotos International / Getty Images Hungary

Szavaiban jól látszik, milyen mély érzéseket táplált kolléganője iránt, ezt pedig a Frenchyt játszó Didi Conn is megerősítette, lényegében mindenki tudott erről a stáb tagjai közül, idézett a nő korábbi interjújából a 7News ausztrál lap.

- Oh, bizony, tetszett neki nagyon - vallotta be.

Ami köztük kialakult kémia, tényleg nem csak a kameráknak szólt, valóban vonzódtak egymáshoz, mégsem jártak soha, ennek okáról 2018-ban Olivia Newton-John rántotta le a leplet a MammaMia No Filter nevű podcastban.

GettyImages-1017377354
Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images Hungary

- Mindketten más emberekkel jártunk, amikor a filmet forgattuk, így szerintem ezt tiszteletben tartva nem történt köztünk semmi. Szerintem ez csak jót tett nekünk, mert úgy gondolom, hogy megtartotta a feszültséget és a kémiát köztünk.

Valóságos katasztrófává fajulhatott volna, ha összejövünk, majd szakítunk.

- Szerintem jól alakult, hogy nem jöttünk össze, de még mindig jó barátok vagyunk - fogalmazta halála előtt négy évvel a színésznő és énekesnő.

Amikor forgatták a Grease-t, Newton-John 28, Travolta 23 esztendős volt. Először a színésznő el sem akarta vállalni a szerepet, mert egyszer már volt része egy musical forgatásában, amelyből végül nem lett siker. Félt, hogy a Grease is megbukik. A fiatal színész azonban úgy érezte, nincs Oliviánál tökéletesebb választás Sandy szerepére, így a castingért felelős kollégáját meggyőzte, hogy tartsanak ki Newton-John mellett, és valahogy érjék el, hogy igent mondjon a szerepre.

Olivia Newton-John és lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételeket töltött fel Chloé Lattanzi édesanyja emlékére az Instagram-oldalára.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük