John Travolta szívszorító videót posztolt elhunyt feleségéről: Kelly ilyen szép menyasszony volt
John Travolta megható videót szerkesztett össze feleségéről és gyerekeiről anyák napja alkalmából.

john-és-kelly-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Travolta elhunyt szerelméről, Kelly Prestonról vágott össze egy gyönyörű videót, amely bemutatta, hogy az elhunyt színésznő mennyire csodálatos családanya és feleség volt. 

A színész anyák napja alkalmából tette ezt, ugyanis az Amerikai Egyesült Államokban május 8-án ünnepelték az édesanyákat. 

John Travolta feleségéről készített videót

"Szeretünk, és hiányzol nekünk, Kelly. Boldog anyák napját" - írta a több mint négyperces videóhoz John Travolta, a szívszorító felvételen nemcsak Kellyről és róla, hanem közös gyermekeikről, Jettről, Elláról és Benjaminról is láthatóak fotók. A videó alatt Barbra Streisand That Face című dala hallható.

Még a ritkán látott esküvői képeket is beválogatta a videós montázsba, Kelly le sem tagadhatta volna, mennyire boldog volt a nagy napjukon. 1991. szeptember 12-én, Párizsban egy éjféli ceremónia keretei között kötötték össze az életüket, később Beverly Hillsben is összeházasodtak. Azt nem tudni, hogy az alábbi képek a francia vagy az amerikai lagzijukon készült.

kelly-és-john
Fotó: Instagram/John Travola/Kelly Preston

1992-ben született meg fiuk, Jett, aki sajnos 2009-ben elhunyt, a Kawasaki-szindrómában szenvedő fiú epilepsziás rohamot kapott, ami az életébe került. Lányuk, Ella 2000-ben jött a világra, a fiatal szépség manapság színésznőként építi karrierjét. Harmadik gyermeküket, Benjamint 2010-ben hozta a világra Preston.

2020. július 12-én az egész világ gyászolta a színésznőt, aki tragikus hirtelenséggel távozott 57 évesen. Travolta feleségénél emlőrákot diagnosztizáltak 2018-ban, erről sosem nyilatkozott a nyilvánosságnak, így csak a szerettei tudtak arról, milyen nehéz időszakon megy keresztül. Végül a gyilkos kór győzött, Kelly hatalmas űrt hagyott maga után, a színészben két gyermeke, Ella és Benjamin tartotta az erőt. Nincs nap, hogy ne gondolnának rá.

Olivia Newton-John lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan nézett ki Chloe Lattanzi a beavatkozások előtt és után.

Ezt is szeretjük