John Travolta és Kirstie Alley lányát játszotta: a Nicsak, ki beszél most! Julie-ja így néz ki 34 évesen
Tabitha Lupien már nem az a cuki kislány, mint aki a filmben volt.

nicsak,-ki-beszél-most!
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg még maga Amy Heckerling rendező sem gondolta, hogy filmje, a Nicsak, ki beszél! több mint harminc évvel a bemutatója után is az egyik legkedveltebb családi vígjátéknak számít majd a világon. Az első rész népszerűsége után garantált volt a folytatás, végül a filmsorozat trilógiává nőtte ki magát, amelynek mindegyikét a mai napig előszeretettel ismétlik hazánkban és a tengerentúlon egyaránt.

Az imádni való történet főszereplője Mollie, aki egyedülálló anyaként ismerte meg későbbi férjét, Jamest. Bár kettősük John Travolta és Kirstie Alley kémiájának köszönhetően azonnal belopta magát a közönség szívébe, a humor fő forrását az első két részben a gyerekek, a harmadikban pedig a család házi kedvenceinek vicces monológjai szolgáltatják.

Így fest ma a Nicsak, ki beszél most! című film gyereksztárja

A Nicsak, ki beszél most! a sztori lezáró darabja, ebben főhőseink már régóta házasok, és gyermekeik is iskolás-, illetve óvodáskorba léptek. Noha az őket megformáló színészek a rajongók szemében még mindig cserfes lurkókként élnek, ez a való életben koránt sincs így, már mindketten a harmincas éveiket tapossák. 

Tabitha Lupien 1993-ban a Nicsak, ki beszél most! című filmben, és napjainkban.
Tabitha Lupien 1993-ban a Nicsak, ki beszél most! című filmben, és napjainkban.
Fotó: Northfoto, Instagram/Tabitha Lupien

Tabitha Lupien mindössze ötesztendős volt, amikor eljátszhatta az Ubriacco család legkisebb tagját, Julie-t. Noha a legtöbben ezzel a figurával azonosítják, az idén télen 34. születésnapját ünneplő színésznőnek ez a szerep még csak a kezdet volt. Sokáig inkább a televízió világában mozgott, majd 2007-ben ismét együtt játszhatott Travoltával a Hajlakk című filmben. 

Legutoljára az In Production című rövidfilmben szerepelt 2020-ban.

Noha egyes gyereksztárok mindent megtesznek azért, hogy felnőttként levetkőzzék magukról ezt a jelzőt, a szőke színésznő ezzel egyáltalán nincs így. Az Instagram-oldalán is büszkén vállalja leghíresebb karakterét, gyakran viccelni is szokott azzal, hogy mindmáig ez a szerep határozza meg a karrierjét.

Így festenek a Született feleségek gyerekszereplői ma

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Született feleségek gyerekszereplői a sorozat óta.

Ezt is szeretjük