A Huncutka kócos kislánya gyönyörű nő lett: a 39 éves Alisan Porter ma már családanya
Alisan Porter rengeteget változott címszerepe óta, dögös énekesnővé vált az utóbbi években.

huncutka
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Hughes amerikai rendezőt, producert és forgatókönyvírót nem véletlenül tartják a családi filmek koronázatlan királyának. Olyan alkotások származnak a tollából, mint a Reszkessetek, betörők!, a Dennis, a komisz vagy a Beethoven-filmek. Az 1991-es Huncutkát is ő álmodta mozivászonra.

A sztori szerint a munkanélküli Bill és az árva kislány, Huncutka úgy szerzik meg a napi betevőre valót, hogy különböző fortélyokkal csalnak ki pénzt emberekből. Ám legújabb célpontjuk, egy szép ügyvédnő átverése közben nem várt kalamajkákba keverednek. 

Így néz ki most Alisan Porter

A produkció kasszasikernek számított bemutatásának évében, töretlen népszerűségét az is bizonyítja, hogy évről évre műsorukra tűzik a tévécsatornák a tengerentúlon és hazánkban is. A babérokat nem kizárólag Hughes arathatja le, szereplői is nagyban hozzájárultak mozija sikeréhez. Különösen a cserfes kislány szerepében brillírozó Alisan Porter. Alakítása után egyből a köztudatba került, pedig nem az volt a debütálása a kamera előtt: 1987-ben láthatta először a közönség az I’ll Take Manhattan című sorozatban, valamint feltűnt az 1989-es Vásott szülőkben is Steve Martin oldalán. 

alisan-porter
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Alisan Porter

A film után visszatért a tanulmányaihoz, majd karrierjét a színpadon folytatta: 18 évesen New Yorkba költözött, hogy meghódítsa a Broadwayt. Feltűnt a Footloose-ban és a The Ten Commandments: The Musical egyik szerepében. 2016-ban jelentkezett a The Voice című műsorba, amelynek 10. évadát Christina Augilera mentori segítségével meg is nyerte.

Porter 39 évesen nem csak gyönyörű énekesnőnek mondhatja magát, büszke édesanyaként neveli két gyermekét. Kisfiát, Masont 2012-ben hozta a világra, míg lánya, Aria két évvel később született. Az Instagramon olykor meg is mutatja a lurkókat, képeik alatt mindig özönlenek a dicsérő kommentek. 

Ő Macaulay Culkin gyönyörű barátnője

Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! sztárja 2017 óta él boldog párkapcsolatban. Szíve választottja, Brenda Song, aki hozzá hasonlóan szintén gyerekként belecsöppent a filmiparba, ez pedig egy elég jelentős közös pont kettejük életében.

Ezt is szeretjük