A Két pasi meg egy kicsi gyereksztárja felismerhetetlen lett: friss fotón a 27 éves Angus T. Jones
Angus T. Jones mellett ma már simán elmennél az utcán.

angus-t-jones-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Két pasi meg egy kicsi 2003-ban indult hódító útjára, a 12 évadot megélt széria hazánkban is sokaknak nagy kedvence volt.

Charlie Sheen, Jon Cryer és Angus T. Jones voltak a főszereplők. Sheen karakterét végül kiírták, mivel a nyolcadik évad alatt több alkalommal megjárta az elvonót, és egyre többször csúszott miatta a forgatás, majd Ashton Kutcher lépett a helyébe. A tizedik évad végére T. Jonest is kiírták, bár a 12. évad végén feltűnik.

Angus T. Jones felismerhetetlen lett

Amikor 2003-ban elstartolt a széria, Angus T. Jones csupán tízéves volt. A 27 éves egykori gyereksztár az elmúlt években teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, Instagramjára sem szokott mostanában friss fotót feltölteni magáról. Pár nappal ezelőtt egy lesifotós megörökítette őt az utcán. Hatalmas szakállat növesztett, emiatt szinte teljesen felismerhetetlen lett.

Élete első filmes szerepét 1999-ben játszotta el a Simpatico című moziban. 2001-ben olyan filmjei jelentek meg, mint a Kutyafuttában vagy a Baráti vacsora, de Jake Harper bőrébe bújva vált igazi gyereksztárrá. Szép filmes karrier elé nézett, a Young Artist Awards gálán kétszer is elnyerte a legjobb színésznek járó díjat. 17 éves korára már 300 ezer dollárt kapott egy epizódért, ami szép summának számít egy tinédzsernek. 2012-ben viszont óriási botrányt okozott, amikor egy interjúban arra kérte az embereket, hogy ne nézzék a Két pasi meg egy kicsit, mert az tele van mocsokkal.

- Benne vagyok a sorozatban, de nem akarok. Kérlek, ne nézd tovább a szériát, mert csak mocsokkal tömi tele az agyadat! Az emberek erre csak azt mondják, de hát ez a szórakoztatás. Nézz csak utána, hogy hat a televíziózás az emberi agyra - nyilatkozta akkor Christopher Hudsonnek.

Angus T. Jones a sorozat tizedik évadában.
Angus T. Jones a sorozat tizedik évadában.
Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

Nem csoda, hogy ezután a készítők begurultak rá, és inkább kiírták a karakterét, bár később bocsánatot kért a nyilatkozatáért.

2016-ban a People magazinnak adott interjújában arról beszélt, ha pár évvel ezelőtt megkérdezték volna tőle, tervezi-e a visszavonulását, nemmel válaszolt volna, ám az élete másképp alakult. Amikor kirobbant a botránya, úgy érezte, hogy a gondolkodásmódja miatt elérkezett számára a végítélet napja, de azóta már jobbra fordult a sorsa. Akkor azt magyarázta, jól érzi magát a bőrében, és élvezi, hogy nincs a figyelem központjában. 

Sztárok, akik feladták filmes karrierjüket

Képes összeállításunkban olyan színészeket mutatunk, akik sikereik ellenére inkább feladták filmes karrierjüket.

Ezt is szeretjük