Kirstie Alley fülig szerelmes volt John Travoltába: a színész felesége kérdőre is vonta a színésznőt
Kirstie Alley és John Travolta között csak úgy izzott a levegő, mégsem váltak egy párrá.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kirstie Alley és John Travolta a Nicsak, ki beszél-filmek imádott párosa volt, az első rész 1989-ben, a második 1990-ben, a harmadik pedig 1993-ban került a mozikba.

A két színész között kiváló volt a kémia, ez viszont nemcsak azért volt így, mert annyira értenek a szakmájukhoz, hanem azért is, mert mind a ketten vonzódtak egymáshoz, ami azonban már Kelly Prestonnak, Travolta feleségének is szemet szúrt, vallotta be Alley Dan Wootton podcastjában.

Kirstie Alley és John Travolta kapcsolata

Kirstie Alley már az első rész forgatásakor beleszeretett kollégájába, de akkor a színésznő férjnél volt, Parker Stevenson volt a férje. Eközben Travolta 1989-ben megismerte Kelly Prestont a Zűrös páros forgatásán, így mindkettejük szíve foglalt volt.

11
Fotó: Getty Images Hungary

Kirstie annyira vonzódott Travoltához, hogy bármikor lefeküdt volna vele, de eddig sosem jutott el a kapcsolatuk.

- Ez volt a legnehezebb döntés, amit meghoztam az életemben, azért is, mert őrülten szerelmes voltam belé, mindig jól szórakoztunk és viccesek voltunk együtt. Nem állt fenn köztünk szexuális kapcsolat, mert nem akartam megcsalni a férjem - fogalmazta.

Nem tartotta helyénvalónak, hogy beleszeretett Travoltába, nem mellesleg hosszú évekig gyengéd érzelmek fűzték a színészhez. 1991-ben a színész hivatalosan is megnősült, Alley-t viszont ez egyáltalán nem zavarta, simán flörtölt kollégájával tovább. Ez már Kelly Prestonnak is szemet szúrt, akit érthető módon felzaklatta Kirstie viselkedése. Egyszer kérdőre is vonta a színésznőt.

GettyImages-73444937
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

- Kelly egyszer odajött hozzám, akkor már házasok voltak, és megkérdezte, mégis miért flörtölök a férjével? Ez volt az a pillanat, amikor egy döntést kellett meghoznom, és lényegében ez lett a vége a sztorinak.

Alley visszagondolva örül annak, hogy végül sosem bújt ágyba Travoltával.

- Biztosan felfaltuk volna egymást, mert annyira hasonlóak vagyunk. Olyanok lettünk volna, mint két lángoló csillag, amelyek csak úgy kialudtak volna - tette hozzá.

Jó barátságban maradtak, 2019-ben Travolta a US Weekly magazinnak úgy hivatkozott a színésznőre, hogy ő a lelki társa, és bármikor szívesen dolgozna vele együtt újra.

Sztárok, akik a forgatáson szerettek egymásba

Mutatjuk, kik azok a sztárpárok, akiket a munka hozott össze.

Ezt is szeretjük