Olivia Newton-John és lánya megható, közös képeken: ilyen jó édesanya volt a Grease sztárja
Olivia Newton-Johnról megható képeket posztolt lánya, Chloé.

olivia-és-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Newton-Johnt az egész világ gyászolja, a színésznő és énekesnő halála szerettei számára is még egy felfoghatatlan tény. Egyetlen lánya, Chloé Lattanzi is teljesen összetört, a 36 éves nő Instagram-oldalán egy megható fotós összeállítással búcsúzott anyjától.

Olivia Newton-John és lánya közös képeken

Chloé egy több képből álló Instagram-posztot készített, a bejegyzéshez csak annyit írt: "Mindnyájan szeretünk".

Többféle felvétel közül válogatott, voltak több évtizedes és viszonylag friss felvételek is. Olivia Newton-John a memoárjában vallott arról, hogy élete legnagyobb vágya az volt, hogy megtapasztalja az anyaságot, ám az élet komoly megpróbáltatások elé állította, hogy az álma beteljesüljön, írta meg a Women Working oldal. Többször elvetélt, végül 1985-ben újra teherbe esett, Chloét 38 éves korában, 1986 januárjában hozta világra.

A kora miatt aggódott, hogy esetleg komplikációk merülhetnek fel a várandóssága alatt, de szerencsére egy egészséges kislánynak adott életet.

- Lett egy gyönyörű gyermekem, és ha soha nem lesz még egy, így is áldottnak érzem magam, nem fogok panaszkodni - fogalmazta a könyvében, hozzátette, lánya élete legnagyobb öröme és eredménye.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételeket töltött fel Chloé Lattanzi édesanyja emlékére az Instagram-oldalára.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük