Olivia Newton-John és élete szerelmének közös fotói: a színésznő 59 évesen szeretett bele férjébe
Olivia Newton-John és férje csodaszép párt alkotnak.

cover-olivia-newton-john
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Newton-John nem számított rá, hogy 59 évesen újra szerelembe eshet, de megtörtént vele. 2008-ban egyik barátja, John Easterling elhívta Peruba, hogy bemutassa a színésznőt az Amazonas gyógyítóinak. A közös útjuk alatt jöttek rá, hogy egymásnak teremtette kettejüket a sors, így már ott és akkor egy titkos ceremónia kereteiben összekötötték az életüket. Idén júniusban már a házasságuk 14. évfordulóját ünnepelhetik.

Olivia Newton-John és férje

A Grease szépsége több komoly szerelmi csalódáson túl volt, 1984-ben ment hozzá Matt Lattanzihoz, de 1995-ben elváltak. A férfinak egy kislányt szült, aki a Chloe nevet kapta. Patrick McDermott-tal kilenc évig járt, ám a férfi 2005-ben egy horgászása során leesett a hajójáról, és eltűnt, hivatalosan 2008-ban nyilvánították halottnak. Amikor megtörtént a baleset, a színésznő már nem alkotott egy párt a férfival, ettől függetlenül komoly hatással volt rá, amikor megtudta, mi történt volt párjával.

2016-ban a People magazinnak bevallotta a színésznő, hogy egy néhány alkalommal randizgatott férfiakkal a szomorú tragédia után, de nem számított arra, hogy újra rátalálhat a szerelem.

- Szerencsésnek érzem magam, mert van egy csodálatos és jóképű férjem, aki annyira szeretni való és fantasztikus. Mindig azt mondom a barátaimnak, hogy sosem elég idősek ahhoz, hogy megtalálják a szerelmet. Én 59 évesen, közel a hatvanhoz találtam meg életem szerelmét. Annyira hálás vagyok ezért - fogalmazta.

A férfi a természet- és állatvédelem elkötelezett híve, rendszeresen népszerűsíti az egészséges életmódot, ő alapította meg az Amazonas vidékéről származó, gyógynövényekkel foglalkozó Amazon Herb Company céget.

Képes összeállításunkban megnézheted Olivia Newton-John és férje közös képeit.

Ezt is szeretjük