Ma 81 éves a Monty Python sztárja: John Cleese így megváltozott az évek során
Ma ünnepli születésnapját John Cleese a Moty Python és a Waczak szálló színésze.

john-cleese
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

81 éves lett Anglia egyik legünnepeltebb komikusa, John Cleese. Nevéhez olyan mára ikonikussá vált alkotások fűződnek, mint a Gyalog galopp, a Brian élete vagy az Élet értelme.

A fent említett filmeket a Monty Python társulata álmodta meg. A hatfős csapatot 1969-ben rajta kívül Terry Gilliam, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones és Michael Palin alapította meg. A produkciót eleinte a televízió képernyőjére szánták, ám a siker annyira elsöprő volt, hogy később a filmvásznat és a színházat is meghódították a nevettetők.

John Cleese így néz ki 81 évesen

A születésnapos komikust nemcsak a csapat tagjaként imádták a nézők, önálló karrierjére is méltán lehet büszke. A fiatalabb generációnak a Harry Potter-filmek Félig Fej Nélküli Nickjeként lehet ismerős, de szerepelt a James Bond-filmekben és a Rózsaszín Párducban is. Több mint négy évtizede van a pályán, így nem csoda, hogy külseje alaposan megváltozott az évek során. Bár hatalmas pocakot növesztett, és manapság hófehér hajjal láthatjuk, a humora semmit sem kopott. A lelkesedése is éppen olyan, mint fiatalon: az IMDB szerint hét projekt fut a neve alatt.

Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyit változott az elmúlt esztendők során a ma 81 éves John Cleese.

Ezt is szeretjük