Emlékszel a kis Emmára a Jóbarátokból? Ezek a csinos ikerlányok alakították őt annak idején

Noelle és Cali Sheldon azóta felnőttek, de csak az egyikükből lett színésznő.

emma-jobaratok-getty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2002. május 16-án mutatták be a Jóbarátok Rachel gyereket szül című dupla epizódját, amiben megszületik Rachel Green és Ross Geller kislánya, Emma

A babát annak idején egy cuki ikerpár alakította, Noelle és Cali Sheldon felváltva szerepelt a jelenetekben. 

Jóbarátok Emma, Noelle és Cali Sheldon ma

Az ikerpár 2002. június 17-én látta meg a napvilágot, nem sokkal később már a Jóbarátok Emmáját alakították. 2003-ban volt egy olyan epizód, amiben a kislány első születésnapját ünnepelték a szereplők, ebben Joey - Matt LeBlanc - üzent neki, méghozzá a távoli 2020-ba. 

Erre két évvel ezelőtt maga Noelle Sheldon reagált, Instagramon írta meg a választ: köszöni szépen Joey bácsinak, nagyon jó volt a szundi. A történet szerint ugyanis Emma születésnapi pihenője miatt nem indulhatott el idejében nyaralni Joey és Monica, előbbi ezt tette szóvá a videófelvételen. 

 Az ikerlányok közül csak az egyikük, Noelle lett felnőttként is színésznő, 2007-ben szerepelt az Életfogytig zsaruban, 2019-ben pedig ő alakította Lindsay Tylert az Us, vagyis Mi című horrorban. 

A fiatal színésznő nagyon aktív az Instagram-oldalán, ahol 101 ezer követő kíváncsi a mindennapjaira. Képein gyakran feltűnik tesója is, Cali, akivel felnőttként még mindig pont olyanok, mint két tojás. 

Ilyen most Jóbarátok Janice

"Ó, te jó ég!” - minden Jóbarátok-rajongó ismeri ezt a felkiáltást. A sorozat legirritálóbb karakterének titulált Janice kedvenc mondását nem lehet elfelejteni, és az ahhoz tartozó nevetés is a fülünkbe cseng. 

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/NBC

Ezt is szeretjük