A Jóbarátok Janice-eként ismerte meg a világ: Maggie Wheeler 60 évesen így néz ki

Maggie Wheeler 2021.augusztus 7-én ünnepelte 60. születésnapját.

maggie-wheeler-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Ó, te jó ég!” - minden Jóbarátok-rajongó ismeri ezt a felkiáltást. A sorozat legirritálóbb karakterének titulált Janice kedvenc mondását nem lehet elfelejteni, és az ahhoz tartozó nevetés is a fülünkbe cseng. 

A figura, akit mindenki imádott utálni, Chandler szerelmeként került a baráti társaságba, de az írók időről időre a szakításuk után is belefűzték a cselekménybe. Maggie Wheeler összesen 19 epizódban szerepelt, de a közönség örökre a szívébe zárta.

Így néz ki 60 évesen a Jóbarátok Janice-e

A 2021-es év a széria szempontjából emblematikus esztendőnek számít, ekkor került adásba az HBO várva várt különkiadása, a Jóbarátok: Újra együtt, amelyben a nagy csapat a 2004-es finálé óta először állt a kamerák elé. A produkcióban nem csak a főszereplők tették tiszteletüket, néhány mellékszereplőt is viszontláthattunk, köztük a Wheelert is, aki 2021 augusztusában ünnepelte 60. születésnapját.

A műsorban nem csak azt nézhettük meg, mennyit változott a színésznő az elmúlt években, arra is választ kaphattunk, mi alapján találta ki a Janice-féle magas hangszínt.

- Faxon keresztül kaptam meg a felhívást a meghallgatásra. Csak annyit írtak, hogy egy gyorsan beszélő, New York-i nőt kell alakítani. Rögtön tudtam, hogy én ismerem ezt a figurát, bennem él, ennyi - magyarázta a show-ban.

A harsány nevetést pedig Matthew Perry inspirálta. Wheeler állandóan elnevette magát a közös jeleneteik közben, de ahelyett, hogy szabadkozott volna, amiért nem tudja türtőztetni magát, inkább a folytonos kuncogást beleszőtte a szerepbe.

maggie wheeler 1
Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary

A New Yorkban született komika a Jóbarátok indulásakor már 12 éve benne volt a szakmában. 1982-ben debütált a kamera előtt a Soup for One című filmben, később pedig olyan alkotásokban tűnt fel, mint az X-Akták vagy az Apád-anyád idejöjjön! című film. Az elmúlt években inkább a tévés szereplésekre és szinkronmunkáira koncentrált. Kiszúrhattad a Kaliforgiában és a Shameless - Szégyentelenekben is, a hangját pedig az Archerben vagy az Addams family - A galád családban hallhattad. 

A nagy Jóbarátok-kvíz

Te tudod, hány kilót kellett ledobnia Jennifer Anistonnak, hogy megkapja Rachel szerepét? És arra is tudod a választ, hogy Chandler és Monica miért nem jött össze már a második évadban? Ha igen, akkor ezt a kvízt neked találták ki!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük