Emlékszel Ross első feleségére a Jóbarátokból? 58 évesen így néz ki a színésznő

Jane Sibbett játszotta Ross első feleségét és kisfiának, Bennek az édesanyját.

jóbarátok-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2021. május 27-e örömteli dátum volt minden Jóbarátok-rajongó számára. Ekkor vált elérhetővé az HBO streamingfelületén a Jóbarátok: Újra együtt különkiadás, amelyben a szereplők és az alkotók 17 év után visszatértek a Warner Bros. Stúdió legendás 24-es színpadára, hogy kulisszatitkokat áruljanak el, és felelevenítsék a régi emlékeiket a forgatásról. 

Rengetegen tették tiszteletüket a mellékszereplők közül is, többek között viszontláthattuk Tom Sellecket, Reese Witherspoont, sőt az ikonikus Central Perk kávézó tulajdonosát, Gunthert megszemélyesítő James Michael Tyler is bejelentkezett a műsorba webkamerán keresztül.

Ő volt Ross első felesége, Carol a Jóbarátokban

Akadtak olyanok is, akik kimaradtak az újraegyesülésből. Például Phoebe férjét játszó Paul Rudd sem tűnt fel, és sokan hiányolták a Ross első feleségét játszó színésznőt is. Pedig szó sincs arról, hogy Jane Sibbett keserű szájízzel emlékezne vissza a sorozatra, az Instagram-oldalán gyakran nosztalgiázik régi fotókkal.

carol-1
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Jane Sibbett

Bár a legtöbben Carolként emlékeznek rá - aki azért szakított David Schwimmer karakterével, mert egy nő, Susan oldalán találta meg a boldogságot -, valójában Sibbett karrierje jóval korábban kezdődött. Miután lediplomázott a Kalifornia Egyetemen, rögtön elkezdte építeni karrierjét a szórakoztatóiparban. Tévétársaságokat környékezett meg, és nem is kellett sokáig próbálkoznia, az NBC lehetőséget adott neki a Santa Barbara című szappanoperában. 

Ezután olyan szériákban vendégszerepelt, mint a 21 Jump Street, a Star Trek: Az új nemzedék vagy a Cheers, míg végül meghallotta, hogy Marta Kauffman és David Crane szereplőket keres egy szituációs komédiához. Jobban nem is szerepelhetett volna a Jóbarátok meghallgatásán, ahol eredetileg Rachel szerepét osztották rá, azonban ezt vissza kellett utasítania, mivel kiderült, hogy várandós. 

- Én lettem volna Rachel, de ezt nem szoktam hangoztatni Jen miatt… Jennifer Aniston egy istennő, senki nem tudta volna úgy eljátszani a karaktert, mint ő. Épp ezért egy csepp rossz érzés sincs bennem, ennek így kellett alakulnia - mesélte a Evening Standard interjújában.

58 évesen sem távolodott el a filmezés világától. Igaz, 2008-ban tartott egy nagyobb szünetet, 2016-ig nem szerepelt semmiben, de ma már újra forgat. Az IMDB szerint 2021-ben két produkcióban is látható lesz: a Manopause című szériában és a Breast Cancer Bucket List elnevezésű drámában. Ami a magánéletét illeti, a valóságban is édesanya. Producer férjét három gyermekkel ajándékozta meg, akik mára egytől egyig nagykorúak.

A nagy Jóbarátok-kvíz

Te is imádtad a Jóbarátokat? Akkor ezt a kvízt neked találták ki.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük