Jennifer Aniston és David Schwimmer titokban odáig voltak egymásért: ezért nem váltak egy párrá
Már értjük, miért volt annyira jó a kémia Jennifer Aniston és David Schwimmer között.

aniston-schwimmer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jóbarátok című sorozat egyik fő mozgatórugója a Rachel és Ross-szál volt, ugyanis a készítők hol összehozták, hol pedig szétválasztották őket, ezzel is növelve a nézők feszültségét. Az utolsó évadban is milliók drukkoltak nekik, hogy végre újra egymásra találjanak, és végre boldogan éljenek együtt kislányukkal, Emmával.

Jennifer Aniston és David Schwimmer párosa remekül működött a kamerák előtt, a készítők már a legelején észrevették, hogy remekül izzik köztük a levegő, pont emiatt úgy alakították a forgatókönyvet, hogy végül az ő karaktereiknek szerelmi szála legyen a középpontban. Érdekesség, hogy legelső körben az volt a terv, hogy Monica és Joey jönnek majd össze, de ezt egyből elvetették, amint meglátták együtt dolgozni Anistont és Schwimmert. Nos, nemcsak színészi adottságaik működött köztük annyira jól a kémia, hanem azért is, mert tényleg odáig voltak egymásért - derült ki a május 27-én bemutatott Jóbarátok: Újra együtt című, HBO-n bemutatott alkotásból.

Jennifer Aniston és David Schwimmer titokban odáig voltak egymásért

A rajongók már tűkön ülve várták, hogy végül bemutassák a hat jó barát újraegyesülését, amit eredetileg 2020-ban terveztek leforgatni, csak a koronavírus-világjárvány keresztülhúzta a készítők számításait. Az alkotásban a hat színésszel James Corden beszélgetett, aki megkérdezte tőlük, hogy valamelyiküket összekötötte-e valaha bármilyen romantikus szál, erre Schwimmer az alábbit válaszolta.

GettyImages-143479992
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

- Bevallom, az első évadban nagyon bejött nekem Jen. Egy időben mind a ketten odáig voltunk egymásért. De ez olyan volt, mintha két hajó csak elhaladt volna egymás mellett, mert egyikünk mindig kapcsolatban volt, ezt a határt pedig sosem léptük át. Tiszteletben tartottuk a másikat - fogalmazta a színész.

Annyira jóban voltak, hogy a próbák szüneteiben összebújtak.

- Összebújtunk, majd pedig elaludtunk a kanapén - emlékezett vissza Aniston.

Schwimmer ezzel kapcsolatban megjegyezte, nem is érti, hogy a többiek miért nem vették észre, hogy valójában odáig vannak egymásért Anistonnal, ám Matthew Perry és Courteney Cox végül elmondták, mindenki tisztában volt azzal, hogyan érez egymás iránt a két színész.

Nem csak a párkapcsolati életük akadályozta meg a Jóbarátok Rossát és Racheljét, hogy a való életben is egymásra találjanak. A hat sztárral korábban az Access készített egy interjút, amelyben Perry felfedte, az volt a fogadalmuk, hogy sosem lehetnek egymásba szerelmesek.

- Volt egy szabály, hogy nem randizunk egymással. Nagyon fontos volt mind a hatunk számára, hogy csak barátság kössön össze bennünket - fogalmazott.

Íme, a nagy Jóbarátok-kvízünk

Te is imádtad a Jóbarátokat? Akkor ezt a kvízt neked találták ki.

Ezt is szeretjük