Matthew Perry luxuslakásától dobtunk egy hátast: a Jóbarátok sztárjának remek ízlése van

Matthew Perry Los Angeles-i otthona maga az álom.

matthew-perry-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Matthew Perry a Jóbarátok Chandler Bingjeként vált világhírű sztárrá, sok hírességhez hasonlóan ő is több ingatlannal rendelkezik. Még tavaly kezdte árulni 35 millió dollárért, azaz 10,8 milliárd forintért Los Angeles központjában lévő tetőtéri luxuslakását. Mivel nem sikerült eladnia az ingatlant, így engedett kicsit az árból, a lélegzetelállító otthonba bárki beköltözhet, aki kifizet érte 27 millió dollárt, átszámítva 8,3 milliárd forintot.

Fotókon Matthew Perry otthona

A gyönyörű lakást 2017-ben vásárolta meg, a sztár kiváló ízlésről tett tanúbizonyosságot, ugyanis a 929 négyzetméteres luxuslakást nagyon stílusosan rendezte be. Összesen négy hálószoba van a penthouse-ban, így akár egy egész család ellakhatna itt. Ami a szórakozást illeti, egy külön moziszoba, illetve billiárdasztal is található benne. A kilátás is megér egy misét, egész Los Angelest be lehet látni.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Matthew Perry Los Angeles-i lakása.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük