Jennifer Lopez új otthonába te is beköltöznél: a takaros házat gyönyörűen rendezték be

Jennifer Lopez Los Angeles családi övezetében vett egy új házat.

jennifer-lopez-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez több ingatlan büszke tulajdonosa, Miamiban, New Yorkban és a Los Angeles-i Bel-Airben is vannak otthonai. A népszerű énekesnő és színésznő egy új otthonra ruházott be, amit gyönyörűen rendeztek be.

Így fest Jennifer Lopez új otthona

A legújabb háza Los Angeles családi övezetében, Encinóban helyezkedik el, az ára 1,4 millió dollár, azaz 436,9 millió forint. Az 1948-ban felépített ház kívülről nagyon egyszerűnek tűnik, ha csak a belsejét nézzük, akkor a legmodernebb penthouse-okkal simán felveszi a versenyt. A 204 négyzetméteres lakásban három hálót és ugyanannyi fürdőt alakítottak ki. A konyha, a nappali és az étkező teljesen egyben van.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Jennifer Lopez új otthona.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük