A Jóbarátok Phoebe-je és jóképű fia: Lisa Kudrow büszkén pózolt a 23 éves Julian mellett

Lisa Kudrow fiából diplomás ember és sármos pasi lett.

lisa-kudrow-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Május 13-án valósággal felrobbant az internet, amikor végre kiderült, mikor debütál az HBO-n a várva várt Jóbarátok különkiadás. A rajongók egy emberként ujjongtak, amikor megtudták, május 27-én válik elérhetővé a csatorna streamingfelületén a 25. évforduló alkalmából készült epizód, amelyben nemcsak az eredeti szereplők, hanem egy rakás szupersztár tette tiszteletét. 

Természetesen a show készítői és színészei egyaránt izgatottak voltak a megjelenés kapcsán, azonban egyvalaki közülük az elmúlt héten duplán örülhetett: Lisa Kudrow-nak volt még egy oka a mosolygásra.

Lisa Kudrow ritkán látott fia, Julian

A széria imádott Phoebe-jének 23 esztendős fia vasárnap szerezte meg diplomáját a School of Cinematic Arts nevű egyetemen, ahol képzőművészetet, filmművészetet valamint film- és televíziós sorozatkészítést tanult. Az esemény nem maradhatott megörökítetlenül, a színésznő az Instagramon árulta el, mennyire büszke a gyermekére. 

A sorozatsztár 1998. május 7-én adott életet Juliannek, akit nem túlzás igazi Jóbarátok-babaként emlegetni: ugyanis amikor kiderült, hogy Kudrow állapotos, az írók ezt beleszőtték a cselekménybe a negyedik évad során. A kis pocaklakó így a forgatás részévé vált, amelyről a sztáranyuka szívmelengető emlékeket őriz.

- Egy-egy epizód előtt az volt a szokás, hogy megöleltük egymást, kéz és lábtörést kívántunk, és hatszor kimondtuk a szeretlek szót. Amikor terhes voltam, ez kiegészült azzal, hogy és szeretünk téged is, Julian! Hiszen akkor már tudtuk a baba nemét, és a nevét is. Olyan aranyos, hogy a kis magzat is helyet kapott a kulisszák mögötti ölelkezésünkben - áradozott a People magazinnak 2018-ban.

Julian egyébként nem kíván az anyja nyomdokaiba lépni a mozivásznon, őt a kamera másik oldala érdekli jobban. Az Instagram-oldalán árulta el, szenvedélyesen vonzza a filmkészítés.

„Egy nap csak úgy besétáltam egy forgatásra, és elkezdtem teljesen spontán filmezni. Meg akartak állítani, de én folytattam. Már a rendező is könyörgött, hogy hagyjam el a helyszínt, de én nem tágítottam. Akkor jöttem rá, nem fogom hagyni, hogy bárki eltántorítson attól, hogy valóra váltsam az álmaim.”

Íme, a nagy Jóbarátok-kvíz

Te tudod, hány kilót kellett ledobnia Jennifer Anistonnak, hogy megkapja Rachel szerepét? És arra is tudod a választ, hogy Chandler és Monica miért nem jött össze már a második évadban? Ha igen, akkor ezt a kvízt neked találták ki!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük