Chad Michael Murray volt a Tuti gimi szívtiprója: szakállal rá sem ismerünk a 40 éves színészre

Chad Michael Murray egészen új külsőt villantott az Instagram-oldalán, jól meglepte a rajongókat.

cmm
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Chad Michael Murray alakította a Tuti gimi főszereplőjét, Lucas Scottot, a sorozat kilenc évadot élt meg, 2003-ban kezdődött, és 2012-ben ért véget. Magyarországon csak 2006-tól volt látható a tévében, az RTL Klub kezdte sugározni. 

A színész ezután számos filmben és sorozatban tűnt fel, olyanokban, mint a Viasztestek, Az otthagyottak, az Angyalok és banditák, az Éld túl az éjjelt!, a Kereszttűzben és a Riverdale. Sokaknak lehet ismerős még olyan alkotásokból, mint például a Los Angeles-i tündérmese vagy a Nem férek a bőrödbe című filmek, előbbiben Hilary Duff, utóbbiban Lindsay Lohan volt a partnere.

Chad Michael Murray szakállal

Chad Michael Murray jelenleg egy westernfilmen dolgozik, a Bad Men Must Bleed című alkotást 2022 decemberében mutatják be. A forgatások még most is zajlanak, a sármos színész pedig szakállat növesztett a szerepe kedvéért. Az egykori tinisztár külseje teljesen más így, mint ahogy a nézők megszokhatták, az Instagramra posztolt képein gyakorlatilag meg sem lehet ismerni. 

Ez persze nem azt jelenti, hogy nem áll jól neki az arcszőrzet, negyvenéves férfiként kimondottan előnyös számára. 

Bár a westernmozijára még várniuk kell a rajongóknak, azonban 2022 tavaszán érkezik tőle a Fortress második része, amelyben Bruce Willisszel és a Született feleségek jóképű kertészét alakító Jesse Metcalfe-fal szerepel együtt.

Chad Michael Murray annak idején nagyon korán nősült, mindössze 24 éves volt, amikor 2005-ben elvette a Tuti gimiből ismert kolléganőjét, Sophia Busht, aki Brooke Davis karakterét játszotta. Egy évvel később, 2006-ban elváltak. 

A színész 2015-ben újranősült, a nála három évvel fiatalabb színésznőt, Sarah Roemert vette feleségül. Még ugyanebben az évben fiuk született, majd 2017-ben a kislányuk is világra jött. 

Így néz ki most Jóbarátok Janice

"Ó, te jó ég!” - minden Jóbarátok-rajongó ismeri ezt a felkiáltást. A sorozat legirritálóbb karakterének titulált Janice kedvenc mondását nem lehet elfelejteni, és az ahhoz tartozó nevetés is a fülünkben cseng. 

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Steve  Granitz

Ezt is szeretjük