Jill Biden tűzpiros ruhában keltett feltűnést: nagyon elegánsan festett a first lady
Jill Biden nagyon elegáns volt a megemlékezésen.

jill-biden-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jill Biden még csak pár hónapja az Egyesült Államok first ladyje, ám kifinomult stílusával már sokak szívébe belopta magát, hivatalos Instagram-oldalán több mint négymillióan követik.

Férjével, Joe Bidennel és az Államok alelnökével, Kamala Harrisszel május 31-én Virginiában jártak egy megemlékezésen, az eseményen Jill nagyon elegánsan festett.

Jill Biden piros ruhában mutatkozott

Egyik rajongói oldala, a Flotus_updates kirakott friss fotókat a first ladyről, aki egy tűzpiros ruhát viselt a megemlékezésen. Nagyon stílusosan festett.

Az Egyesült Államokban május 31-én tartották meg az emlékezet napját, ami ott egy nemzeti ünnepnek számít. Ezen a napon azokról a személyekről emlékeznek meg, akik az amerikai fegyveres erőknél teljesített szolgálatuk közben az életüket vesztették. Ezt a napot minden évben, május utolsó hétfőjén tartják meg.

Az elnöki pár az  Arlingtoni Nemzeti Temetőben tette tiszteletét, ahol egy emlékkoszorút is elhelyeztek. Az eseményről Jill Biden is feltöltött egy képet a közösségi oldalára, amit az alábbi posztban láthatsz.

A poszthoz egy szöveget is csatolt: "Ma az elhunyt katonákra emlékezünk. Mindennap szent kötelességünk, hogy támogassuk a családjukat, és soha ne feledkezzünk meg arról az áldozatról, amelyet hazánk szolgálatáért vállaltak."

Az Egyesült Államok egyik legismertebb katonai temetőjében jártak, itt található John F. Kennedy örökmécsese is, amit még Jackie Kennedy kérésére állítottak fel az 1963-ban meggyilkolt elnök emlékére.

Ide költöztek Donald Trumpék a Fehér Házból

Képes összeállításunkban megnézheted, hol él jelenleg Donald és Melania Trump.

Ezt is szeretjük