Donald és Melania Trump ebbe a fényűző otthonba költöznek át: fotók
Fotókon mutatjuk Donald Trump mar-a-lagói birtokát.

donald-és-melania-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald és Melania Trump szerdán végleg elhagyják a Fehér Házat, hiszen a 2020-as elnökválasztást a demokrata Joe Biden nyerte meg. A New York Post megírta, hogy hétfőn az egyik költöztetőcég teherautóit látták a Florida államában található Mar-a-Lago rezidencia előtt, ami Trumpék tulajdonában áll. A lap úgy tudja, hogy a házaspár Palm Beachre tér vissza, és az lesz a fő bázisuk a New York-i Trump Tower helyett.

Fotókon Donald Trump floridai otthona

Trump az elnöksége alatt is gyakran kereste fel floridai otthonát, szinte minden hétvégén oda utaztak, így úgy tűnik, hogy floridai birtoka nagyon a szívéhez nőtt. A házat még 1924 és 1927 között építették fel, összesen 126 szoba található benne, az egész otthon 5810 négyzetméteres, ami hatalmasnak számít. Trump 1985-ben lett a tulaj, akkor körülbelül tízmillió dollárt pengetett ki ezért. Napjainkban a kúria értéke ennek többszöröse lehet természetesen.

Nemcsak Trumpék használhatják az ingatlant, hanem a Mar-a-Lago Club tagjai is, persze a tagságnak ára van, a belépési díj 200 ezer dollár, ezen felül minden évben további 14 ezer dollárt kell azért fizetni, hogy az ember ne veszítse el a tagságát, illetve még kétezer dollárt felszámolnak az étel-ital fogyasztása miatt. Az üzletember és családja egy elkülönített részen lakik, így a klubtagok nem tudják megzavarni a nyugalmukat. Jelenleg ez az Egyesült Államok 22. legnagyobb birtoka.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Donald és Melania Trump mar-a-lagói rezidenciája.

Ezt is szeretjük