Barack és Michelle Obama fényűző luxusotthona - Meseszép házat vásároltak

Less be az Obama házaspár új otthonába!

barack-obama-és-michelle-obama-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Barack és Michelle Obama új házat vásároltak a múlt héten, az egykori elnöki pár kedvenc nyaralóhelyén, a Massachusetts államban található Martha's Vineyard-szigeten találta meg az álomotthonát.

Gyönyörű ingatlant vásárolt Barack és Michelle Obama

Az amerikai LandVest Ingatlanügynökségen keresztül találtak rá a 640 négyzetméteres ingatlanra, ami egy közel 12 hektáros telken helyezkedik el, összesen 11 millió 750 ezer dollárért, átszámítva 3 milliárd 517 millió forintért vásárolták meg. A luxusingatlanban összesen hét hálószoba és kilenc fürdőszoba található. A TMZ úgy tudja, hogy Obamáék még a nyáron bérelték ki egy vakáció erejéig a házat, de annyira beleszerettek, hogy most meg is vásárolták azt.

Nem csoda, hogy megfogta a házaspár ízlését az otthon, hiszen a klasszikus és letisztult elegancia jegyében rendezték azt be. Csodálatos panoráma nyílik az Atlanti-óceánra, megnyugtatható érzés lehet egy ilyen mesés tájon lakni. Képes összeállításunkban megnézheted Obamáék gyönyörű otthonát.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük