"Elkezdtük a felvilágosítást" - 2 és fél éves kisfiával már most beszélget Jessica Biel
A 35 éves színésznő szerint nem lehet elég korán kezdeni.

jessica biel és justin timberlake cover 1308x736
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Biel és Justin Timberlake gyereke, Silas Randall csupán két és fél éves, azonban szülei már most elkezdték nála a felvilágosítást. Erről a színésznő nemrégiben a Makers nevű konferencián számolt be, melyet Los Angeles-ben tartottak meg.

Nincs ebben semmi szégyellni való

A 35 éves színésznő szerint abban nincs semmi szégyellni való, ha a szülők már korán elkezdik a felvilágosítást. Ő például zuhanyzás közben szokta elmagyarázni kisfiának, miben is különböznek egymástól a lányok és a fiúk. Ezzel a technikával arra akarja nevelni a gyerekét, hogy, bár különbözőek vagyunk, ezzel nincs semmi baj, sőt, ez egy jó dolog. Szerinte tisztelnünk kell magunkat és más embereket is.

Jessica Biel és Justin Timberlake kiegyensúlyozott és boldog családi életet él együtt, meghitt pillanataikat pedig olykor az Instagram-oldalukon is dokumentálják a rajongóik legnagyobb örömére. A sztárpár egyébként nem akar megállni egy gyermeknél, szeretnék, ha Silas-nak lennének kistestvérei. Erről legutóbb a 36 éves Timberlake beszélt Zane Lowe rádióműsorában.

Ezt is szeretjük