"Elkezdtük a felvilágosítást" - 2 és fél éves kisfiával már most beszélget Jessica Biel

A 35 éves színésznő szerint nem lehet elég korán kezdeni.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jessica Biel és Justin Timberlake gyereke, Silas Randall csupán két és fél éves, azonban szülei már most elkezdték nála a felvilágosítást. Erről a színésznő nemrégiben a Makers nevű konferencián számolt be, melyet Los Angeles-ben tartottak meg.

Nincs ebben semmi szégyellni való

A 35 éves színésznő szerint abban nincs semmi szégyellni való, ha a szülők már korán elkezdik a felvilágosítást. Ő például zuhanyzás közben szokta elmagyarázni kisfiának, miben is különböznek egymástól a lányok és a fiúk. Ezzel a technikával arra akarja nevelni a gyerekét, hogy, bár különbözőek vagyunk, ezzel nincs semmi baj, sőt, ez egy jó dolog. Szerinte tisztelnünk kell magunkat és más embereket is.

Jessica Biel és Justin Timberlake kiegyensúlyozott és boldog családi életet él együtt, meghitt pillanataikat pedig olykor az Instagram-oldalukon is dokumentálják a rajongóik legnagyobb örömére. A sztárpár egyébként nem akar megállni egy gyermeknél, szeretnék, ha Silas-nak lennének kistestvérei. Erről legutóbb a 36 éves Timberlake beszélt Zane Lowe rádióműsorában.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük