Kiderült az igazság: emiatt lépett ki az énekes a világhírű együttesből
Először beszélt távozása okáról Justin Timberlake.

nagykep?cikkid=169615&kep=justin-timberlake-nsync-kilepes-oka-fb
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lányok milliói imádták az 'NSYNC együttest a '90-es években, melynek tagjai Lance Bass, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick, JC Chasez és Justin Timberlake voltak. Az utóbbi rendkívül sikeres szólókarriert is befutott, ám sokáig nem értették, miért döntött úgy, hogy elhagyja a világ egyik legnépszerűbb fiúbandáját. Az énekes most őszinte vallomást tett a The Hollywood Reporter magazinnak arról, hogy miért is döntött a távozás mellett:

- Egyszerűen úgy éreztem, kinőttem a bandából. A saját zenémet akartam csinálni, követni a szívemet, az együttes néhány tagjának pedig egyáltalán nem a zene volt a fontos. Őszintén szólva az is megrémisztett, hogy milyen hatalmas dolog kerekedett ki az egészből. Mintha egy hócsatából lavina kerekedett volna percek leforgása alatt - nyilatkozta a magazinnak.

Persze Justin Timberlake nem bánta meg, hogy így tett, sokszor emlegette a legjobb rossz döntésének azt, hogy úgy döntött, szólókarrierbe kezd. Az évek során hat Grammy-díjat, négy Emmyt nyert, idén pedig Oscar-díjra is jelölték a Trollok betétdaláért.

Mennyire vagy otthon a '90-es évek zenéjében?

A '90-es évekből maradt ránk a lány- és fiúbandák intézménye: elég, ha csak annyit mondunk, Backstreet Boys vagy 'NSYNC, és máris mosolyra fakadnak a huszonéves lányok, akik még emlékeznek Justin Timberlake göndör fürtjeire vagy Nick Carter jégkék szemére. De vajon mennyire emlékszel a kor legnagyobb slágereire? Kvízünkkel teszteld a tudásod, és írd meg kommentben, mennyit találtál el!

Ezt is szeretjük