Clint Eastwood gyerekei baromi dögösek - Mondjuk, ő sem néz ki rosszul

A rendezőt legújabb filmjének premierjére kísérte el több gyereke.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Clint Eastwood legújabb filmjét, A párizsi vonatot hétfőn este mutatták be a kaliforniai Burbankben.  A legendás rendezőt és színészt több gyereke is elkísérte a világpremierre.

Volt kire ütniük a gyerekeknek

Clint Eastwood nagy családdal rendelkezik: öt lánya és két fia van öt különböző nőtől. A gyerekek már mind felnőttek, ha azonban tehetik, mindig megjelennek édesapjuk filmjeinek premierjein. Ez nem volt másképp hétfő este sem, amikor is A párizsi vonatot mutatták be. Mivel az alma nem esik messze a fájától, az Eastwood testvérek apjukhoz hasonlóan rendkívül vonzók, de a 87 éves rendező és színész sem panaszkodhat. A képeken megnézheted te is, hogyan tündökölt az Eastwood család a vörös szőnyegen, de a filmes legenda olyan gyerekeiről is mutatunk fotókat, akik sajnos nem tudtak ott lenni a jeles eseményen.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük