Justin Timberlake felesége fürdőruhában pózolt: a kétgyermekes Jessica Biel ilyen karcsú
Jessica Biel a sport szerelmese, ez meg is látszik rajta.

justin-és-jessica-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Justin Timberlake január 31-én ünnepelte 41. születésnapját, ennek alkalmából felesége, Jessica Biel egy közös fotójukat posztolta Instagram-oldalára.

A felvétel óriási sikert aratott, cikkünk írásakor több mint 405 ezer lájk érkezett rá, nem mellesleg több ezren kommenteltek.

Jessica Biel fantasztikusan néz ki fürdőruhában

A képet strandolás közben csinálták kettejükről, Timberlake és Biel egymást átkarolva fotózkodtak. Az idén márciusban 40. szülinapját ünneplő színésznő egy dögös, rózsaszín fürdőruhát viselt, erre viszont még rávett egy csipkés fehérneműt is. Bár az alakja egy részét Timberlake pont eltakarja, így is látszik, hogy mennyire sportos és karcsú nő. Többen megjegyezték a kommentelők közül, hogy milyen dögösen néz ki.

A kétgyermekes sztár nemcsak a jó géneknek köszönheti szép alakját, hanem a kitartásának is. A sport az élete része, Instagram-oldalára több olyan felvételt is feltöltött, ami edzés közben készült róla. Az alábbi rövid videón pont a férjével együtt szerepel.

Már gyerekkorában rendszeresen sportolt: először szertornász volt, tinédzserként pedig focizott. Később táncórákat vett, írta meg róla a Women's Health magazin. Manapság erősítő és plyometrikus gyakorlatokat végez, de 2008 óta rendszeresen jógázik. Amikor edz, minden testrészét megmozgatja. Szabadidejében szívesen túrázik a férjével és két gyerekükkel, a hatéves Silasszal és az idén kétéves Phineasszel.

Az étkezésre is odafigyel, még a húszas éveiben kiderült, hogy magas a koleszterinszintje, ekkor vegán életmódra váltott, azonban egy idő után felhagyott ezzel az életmóddal, bár az igaz, hogy vörös húst csak ritkán fogyaszt, helyette a csirke és a lazac híve, olvasható róla Rachael Attard honlapján. Kevés tejterméket és pékárut eszik, egész évben zöldséget termeszt az otthonuk kertjében, a spenót és a retek a legnagyobb kedvencei. Persze néha megengedi magának a bűnözést, de csak mértékkel.

Britney Spears kamasz fiai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néznek ki most Britney Spears fiai.

Ezt is szeretjük