A Backstreet Boys Nick Cartere volt a lányok kedvence: ma háromgyerekes családapa a 41 éves énekes
Összeállításunkban megnézheted, milyen szép családi életet él Nick, Brian, Howie, AJ és Kevin.

nick-carter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Backstreet Boys volt a '90-es évek egyik legnépszerűbb csapata, Lou Pearlman zenei producer a New Kids On The Block hatására döntött úgy, alakít egy új fiúegyüttest. Hirdetéseket adott fel, ezután megkezdődtek a meghallgatások, ekkor kezdett összeállni a banda, AJ McLeannek, Nick Carternek és Howie Dorough-nak már bebiztosított helye volt, később csatlakozott hozzájuk Kevin Richardson és Brian Littrell.

Hivatalosan 1993 áprilisában alakultak meg, azóta kisebb-nagyobb megszakításokkal, de a mai napig együtt zenélnek. Olyan slágerekkel váltak világhírűvé, mint a We've Got It Goin' On, a Get Down, az Everybody (Backstreet's Back), az I Want It That Way, az As Long As You Love Me vagy a Quit Playing Games. 2005-ös újraalakulásukkor az Incomplete című dalokkal hódították meg újra rajongóik szívét. A csapat tagjai ma már mind negyven fölött vannak, nem mellesleg többgyerekes családapákká váltak.

A Backstreet Boys tagjai már mind családapák

Nick Carter volt a csapat legfiatalabb tagja, csupán 13 éves volt, amikor bekerült az együttesbe. Szőke hajával és kék szemeivel a lányok kedvence volt, ő házasodott a tagok közül utoljára. 2008-ban ismerte meg élete szerelmét, Laurent. A lány már régebb óta ismerte az énekes testvérét, Angelt. A lány úgy gondolta, jól összeillenének, ezért egy másik barátjával úgy alakította a szálakat, hogy Nick és a lány megismerkedjenek. Egyikőjük sem vágyott szerelemre, Cartert pont akkor diagnosztizálták szívbetegségével, míg Lauren sosem tudta magát elképzelni egy popsztár oldalán.

Végül beadták a derekukat, így leszerveztek nekik egy vakrandit, ami végül nagyon jól sikerült, órákon át beszélgettek, és Nick úgy érezte, jó csapatot alkothatnának a lánnyal. Pont abban az időszakban találkoztak, amikor Nick végleg le akart számolni a démonjaival, ugyanis évekig alkohol- és drogproblémákkal küzdött. Lauren természetesen ebben is támogatta. 2014-ben keltek egybe, azóta három tündéri gyermeket vállaltak.

Képes összeállításunkban megnézheted a Backstreet Boys tagjainak feleségeit és gyerekeit.

Ezt is szeretjük