A Take That szépfiújáért odáig voltak a nők: az 50 éves Gary Barlow ma már 3 gyerekes édesapa
Így festenek ma a Take That tagjai.

gary-barlow-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Take That zenekar volt a '90-es évek egyik legnépszerűbb fiúcsapata. Gary Barlow, Robbie Williams, Mark Owen, Howard Donald és Jason Orange olyan dalokkal hódították meg a slágerlistákat, mint a Back for Good, a Never Forget, a Sure vagy az Everything Changes. 1996-ban feloszlottak, ám a 2000-es években újra egyesültek, de akkor Williams nélkül, később ő is csatlakozott hozzájuk még, majd 2010-ben megjelentették Progress című albumukat. Jelenleg Donald, Owen és Barlow alkotja a csapatot.

Így fest ma Gary Barlow és a többi Take That-tag

Sokak legnagyobb kedvence Gary Barlow volt akkoriban, sőt hazájában, Angliában a legnépszerűbb dalszövegírók közé sorolják. 14 olyan slágert írt, ami az első helyre került a slágerlistákon, például Robbie Williams Candy című dalát is ő szerezte.

A brit X-Factorban 2011 és 2013 között mentorként tevékenykedett, saját tehetségkutatót csinált, ami a Let It Shine nevet kapta még 2016-ban, így az elmúlt években igazi tévés személyiséggé is kovácsolta magát. Erzsébet királynő 2012-ben tüntette ki a munkásságáért, amit a szórakoztatóiparban tett, emellett a jótékonysági tevékenységével is hozzájárult ahhoz, hogy elnyerje az uralkodónő kitüntetését. Szívügyének tartja a rászoruló gyerekek segítését.

Ami a magánéletét illeti, az egészséges életmód híve, kerüli a gyorskajákat, emellett rendszeresen sportol. 2000-ben vette feleségül Dawn Andrewst, aki a Take That háttértáncosa volt. Három gyermekük született: Daniel 2000-ben, Emily 2002-ben, Daisy 2009-ben látta meg a napvilágot.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Take That tagjai az elmúlt években.

Ezt is szeretjük